Takva'nın seçim bürosu açılışına yoğun katılım

AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Takva’nın seçim ofisi açılışı Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile birçok siyasetçi ile vatandaşların yoğun katılımına sahne oldu.

Takva'nın seçim bürosu açılışına yoğun katılım

    31 Mart yerel seçimlerine bir buçuk aydan daha az bir süre kala seçim ofisleri de hizmete açılıyor. Ak Parti’nin Van Büyükşehir Adayı Necdet Takva’nın seçim ofisinin açılışı Bakan Kurum’un katılımıyla hizmete açıldı.

    

     Bakan Kurum’un yanı sıra; Ak Parti Milletvekilleri Osman Nuri Gülaçar, İrfan Kartal, İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ile çok sayıda vatandaşların katıldığı açılışta adeta izdiham oluştu.

   

     Ak Parti’nin adaylarının da katıldığı açılış programında konuşan Takva, vatandaşlara hizmetkâr olmak için yola çıktıklarını ifade ederek, “31 Mart’tan sonra Büyükşehir Belediyesi ile beraber 13 ilçemizi kazanarak Van’ın makus tarihini ve kayıp yıllarını tekrar kazanmak üzere hep birlikte çalışacağız. Bu vesile ile merkezi hükümetin enerjisini tüm sorunlarımızı ortadan kaldırmak üzere şehrimize taşıyacağız. Ben bunun sözünü size veriyorum” diye konuştu.

 

     Bakan Kurum ise söz konusu adayların projelerine destek sunacakları sözü vererek, vatandaşların da Ak Parti’li adaylara sahip çıkmasını istedi.

 

      Ak Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu da yaptığı konuşmada, “Biz sizler ilk kıvılcımı buradan başlatıyoruz. Biz Van Büyükşehir Belediye Başkan adayımız ve diğer ilçe belediye başkan adaylarımızla şehrimizi ekonomik yönden kalkındıracağız. Şehirde istihdamı sağlayacağız” ifadelerini kullandı.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2019, 12:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29