Tanış: Halkımızın güvenini boşa çıkarmayacağız!

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, halkın güvenini boşa çıkarmayacaklarını belirterek, “Şahsımıza oy vermiş olsun ya da olmasın herkes bizim için kıymetlidir” ifadelerini kullandı.

Tanış: Halkımızın güvenini boşa çıkarmayacağız!

              31 Mart Yerel Seçimlerinde Ak Partiden Gürpınar Belediye Başkanı seçilen Hayrullah Tanış, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler seçimlerinde büyük bir teveccüh göstererek, kendilerini bu onurlu makama layık gören vatandaşlara teşekkür etti.

 


           Tanış, Gürpınar Belediye Başkanlığı görevine başladığını belirterek, “17 yıllık Ak Parti Hükümetimiz döneminde ilk defa Gürpınar’ı Ak Belediyecilikle buluşturmanın memnuniyeti içerisindeyiz. Allah nasip ederse 5 yıl boyunca vaat etmiş olduğumuz projeleri gerçekleştirmek için bütün gayretimizi sarf ederek çalışacağız. Değişim ve gelişimde sürekliliği yakalayan, sosyal belediyeciliğin hayat bulduğu, şeffaf belediyecilik anlayışı noktasında halkın yönetimde söz sahibi olduğu, belediye hizmetlerinin Mahallelerimizin her noktasına ulaştığı, yaşam kalitesi yüksek kentler arasında kendine sağlam bir yer edinecek modern bir kent oluşturmak en büyük hedefimizdir" ifadelerine yer verdi.

 


            Tanış, mesajının devamında ise; "Ben ve belediye meclis üyelerimiz ile birlikte, halkımızın güvenini boşa çıkarmayacağımıza bir kez daha söz veriyoruz. Seçim sürecinde AK Partimizin Van milletvekillerine, il ve tüm ilçe yöneticilerine, kadın ve gençlik kolları yöneticilerine ve bu yola baş koyan AK yürekli tüm kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Seçim sürecinin güven ve huzur içerisinde geçmesini sağlayan başta İlçe Kaymakamımız olmak üzere seçim kurulu ve sandık başında çalışan tüm çalışma arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Şahsımıza oy vermiş olsun ya da olmasın herkes bizim için kıymetlidir, değerlidir. Biz makam sevdalısı olarak değil, hizmet sevdalısı olarak, milletin hizmetkarı olarak, iyi ve kötü günde tüm Gürpınar halkının yanında olmaya gayret edeceğiz. Bu saatten sonra bize düşen en büyük sorumluluk, ilçemizin beklentilerine cevap verebilmek, hizmet üretebilmek ve Gürpınarlı kardeşlerimizin yüzünü güldürebilmektir. Belediye işi muhabbet işidir, gönül işidir, samimiyet işidir. Biz de bu yola işte bu anlayışla çıktık. Samimiyetle, gayretle ve tevazu ile gece gündüz demeden Gürpınar ilçemizde hizmet bayrağını en yükseklere taşıyacağız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Gürpınarlı hemşehrilerimi en kalbi duygularımla selamlıyor, saygılarımı sunuyorum.'' ifadelerini kullandı.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2019, 17:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER