Taraftar her zamanki gibi…

B.Vanspor’un taraftarları her zaman olduğu gibi İstanbul Maltepe’de oynanan Sultanbeyli Belediyespor ile B.Vanspor arasındaki maçta da üzerine düşeni yaptı.

Taraftar her zamanki gibi…

          TFF 3. Futbol Ligi 2. Grup’ta play-off’u garantilemeyi başaran B.Vanspor’da, takımın başarısındaki en önemli katkı taraftarların oldu.
Kırmızı siyahlı takımın içerde ve dışarıdaki tüm maçlarında yanında olan, her maçta takımı en iyi şekilde destekleyen taraftarlar Sultanbeyli Belediyespor karşısında alınan 2-0’lık galibiyetin ardından play-off’un garantilenmesinde büyük rol oynadılar.

 


       B.Vanspor’un fanatik taraftar ekiplerinden Mürsel Demir sorumluluğundaki Grup Kara Kobralar ve Nevzat Aslan sorumluluğundaki Gölkentliler Taraftar Grubu her maçta olduğu gibi İstanbul Maltepe’de de maçı izleyen taraftarları coşturdular. B.Vanspor söz konusu maçta adeta evinde oynadı.

 


        Taraftarların maç öncesi, maç içinde ve maç bitimindeki performansı hayran bıraktı.
Maçın bitiminin ardından taraftarlarına giden B.Vanspor’lu oyuncular onlarla birlikte, ‘Siyah-Kırmızı, Şampiyon Vanspor’ sloganları atıp fotoğraf çektirdi.

 


        Son beş maçtır 15 puan toplayan ve rakip filelere 17 gol atan kırmızı siyahlı ekip bu maçlardan sadece kalesinde bir gol gördü.
Grupta en fazla gol atan ikinci ve en az gol yiyen takım unvanına sahip olmayı başaran B.Vanspor bu hafta ise evinde Elaziz Belediyespor’u konuk edecek.
Van’da oynanacak olan maça taraftarların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2019, 17:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER