Taraftar Sokağı açıldı

Van'da butik sokaklar kapsamında tamamlanan kırmızı-siyah renklerine bürünmüş Taraftar Sokağı hizmete açıldı. Açılışta konuşan İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, "İnşallah bu sokakta B.Vanspor'un şampiyonluğunu da kutlayacağız. O sene, bu sene" şeklinde konuştu. B.Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk ise sokağın kente yakışır bir sokak olduğunu ifade etti.

Taraftar Sokağı açıldı

           Açılış öncesi konuşan B.Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, bu sezon takımın güzel sonuçlar elde ettiğini belirterek, başarıda taraftarların büyük payının olduğunu söyledi.

 


       Yenitürk, hedeflerinin Vanspor'u bu yıl mutlak suretle bir üst lige çıkarmak olduğunu belirterek, "Değerli hemşehrilerim, inşallah bu kentin tek profesyonel takımı olan Vanspor'u bu yıl şampiyon yapacağız. Taraftarlarımızın desteğiyle bu takımı ikinci lige yükseltmek için ne gerekiyorsa yapacağız. Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Cemil Öztürk'ün de katkılarıyla taraftarlarımız için bir de lokal açıyoruz" diye konuştu.

 


          ÖZTÜRK: O SENE, BU SENE…
Daha sonra konuşan İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk de B.Vanspor'un başarısının kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Bu sezon B.Vanspor galibiyetten galibiyete, başarıdan başarıya koşuyor. Hafta sonu oynanan maçta Bergama Belediyespor'u da yendi. Güzel sonuçlar ve başarılar elde edilmesi bizleri de mutlu ediyor. İnşallah bu yıl bir üst lige, daha sonra ise Süper Lige kadar çıkacaktır. Bu sene, o sene diyorum. Ama Vanlıların desteğiyle bu olacaktır" dedi.

 


          İpekyolu Belediyesi'nin bu yıl çok önemli hizmetler yaptığını belirten Öztürk, "Vanspor renklerine bürünen bu taraftar sokağı da butik sokaklar projesi kapsamında yaptık. İnşallah bu yılın sonunda şampiyonlukları kutlayacağımız bir sokak oldu. Futbolcularımız da aramızda, gerek yönetime, gerekse futbolcularımıza da teşekkür ediyorum. Kaldırımlarda yoğunluk olduğundan sözlerimi fazla uzatmak istemiyorum. Bu sokağımızın tekrardan hayırlı uğurlu olmasını diyorum" ifadelerini kullandı.
Daha sonra Öztürk, Kulüp Başkanı Servet Yenitürk ve futbolculara hediyeler takdim etti, açılış kurdalesi dualar eşliğinde kesildi Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2018, 17:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER