Taraftar takımdan umutlu

B.B.Vanspor'un deplasmanda güçlü rakibi Ankara Demirspor'la 1-1 berabere kalması taraftarları memnun etti.

Taraftar takımdan umutlu

  TFF 3. Futbol Ligi 2. Grupta mücadele eden temsilcimiz B.B.Vanspor, Cumartesi günü zorlu maçta Ankara Demirspor'dan puan almayı başardı.
  İlk yarıyı 1-0 yenik kapatan B.B.Vanspor, ikinci yarıda kontrollü ve atak futbolunu ortaya koyarak, yeni transferi, bir dönemlerin gol kralı Gökhan Ünal ile beraberliği sağladı ve puanını 25 yaparak 10. Sıraya yükseldi. 9. Sırada bulunan  Erokspor'un da 25 puanı bulunuyor.
   Averajlara bakıldığında, rakiplerine 26 gol atan ve yine rakiplerinden 26 gol yiyen B.B.Vanspor sıfır averajda yer alırken, Erokspor'un ise +2 averajı bulunuyor.
   Bu arada birçok maçta takımı yalnız bırakmayan Grup Kara Kobralar, hafta sonu Ankara'da kırmızı-siyahlı takımı destekledi.
   Gazetemize konuşan Grup Kara Kobralar Başkanı Ercan Dülger, bir puanın önemli olduğunu belirterek, "Grubun en güçlü takımlarından biri Ankara Demirspor'dur. Bizi yenmiş olsalardı hem biz üç puan kaybetmiş olacaktık, hem de onlar iki puan kaybetmemiş olacaklardı. Bizim puan almamız kadar, rakiplerin de puan kaybetmesi çok önem arz ediyor. İnşallah bu hafta evimizde oynayacağımız Kırıkhanspor maçını mutlak suretle kazanıp, puanımızı 28 yapacağız. Bir sonraki hafta deplasmanda, grubun son sırasındaki Kayseri Erciyes, ondan sonraki hafta ise evimizde Yeşil Bursa ile oynayacağız. Fikstür avantajımızı çok iyi değerlendirmek mecburiyetindeyiz" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2018, 07:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29