Taraftarlar deplasmanda B.B.Vanspor'un yanında...

B.B.Vanspor-Ankara Demirspor maçı bugün saat 13.30’da oynanacak. Yeni yönetim ve teknik kadroyla maça çıkacak olan B.B.Vanspor’u, taraftarlarda Ankara’da yalnız bırakmayacak.

Taraftarlar deplasmanda B.B.Vanspor'un yanında...

   Bölge: Salih Deniz
   TFF 3.Ligde 2. Devrenin ilk karşılaşmaları bugün oynanacak. Antalya’da hazırlıklarını sürdüren kırmızı siyahlı ekip, kritik karşılaşma için dün Ankara’ya hareket etmişti.
    Karşılaşma bugün saat 13.30’da başlayacak ve karşılaşmayı kanal 68 Tv canlı yayınlayacak.
Bu kritik karşılaşmanın önemli olduğunu bilen taraftarlarda dün otobüsle Van’dan Ankara’ya hareket etmişti.
    Grup Kara Kobralar Başkanı Ercan Dülger, “Ankara’da B.B.Vanspor taraftarlarıyla buluşarak takımımızı sonuna kadar destekleyeceğiz. Bizler hiçbir zaman takımımızı yalnız bırakmadık bırakmayacağız. Yeni yönetimimiz ve yeni teknik direktörümüz Feyyaz Uçar’a güveniyoruz. İnşallah güzel bir galibiyetle Van’a döneriz diyen Dülger, hedefimiz şampiyonluktur. Bizler de şampiyon bir takıma yakışır bir şekilde takımımızı destekleyeceğiz” dedi.
    Öte yandan Yeni Teknik direktör Feyyaz Uçar nezaretinde  maça çıkacak olan B.B.Vanspor’da, yeni transferlerin de forma giymesi bekleniyor.
    Sezonun 1. devresinde Van'da oynanan ilk karşılaşmayı, Ankara Demirspor 2-1 kazanmıştı
     Bugün saat 13,30 da Ankara TCDD stadında oynanacak olan Ankara Demirspor -Büyükşehir Belediyesi Vanspor maçını, Gazetemiz yazarı ve kanal 68 televizyonu sunucusu A.Baki Karaca ekranlarda izleyenlere duyuracak.

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2018, 08:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29