Taraftarlar, Sivas programını iptal etti

Vanspor’un fanatik taraftar grubu olan Grup Kara Kobralar, İran’da meydana gelen ve Başkale ilçesinde 10 kişinin ölümüne, yaklaşık 50 kişinin yaralanmasına yol açan depremden dolayı, hafta sonu oynanacak olan Sivas Belediyespor maçı organizasyonunu iptal etti.

Taraftarlar, Sivas programını iptal etti

    TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, Pazar günü saat 14.00’te Sivas Belediyespor ile karşılaşacak. Taner Taşkın’ın ardından Feyyaz Uçar teknik sorumluluğunda çalışmalarını devam ettiren kırmızı siyahlı takım, Pazar günü Sivas deplasmanına gidiyor.

   Deplasmandaki birçok maçta tribünlerdeki yerini alan taraftarlar, Başkale’yi vuran depremden dolayı bu maça gitmeme kararı aldı.

    Grup Kara Kobralar Dernek Başkanı Ercan Dülger, acıların yaşandığı bir dönemde deplasmanda takımı desteklemenin anlamsız olduğunu belirterek, “Saygıdeğer taraftar kardeşlerimiz bilindiği üzere Başkale ilçemizde yaşanan deprem felaketinde insanlar öldü. Yine oradaki kardeşlerimizin evleri yıkıldı, hasar gördü ve maalesef acılar yaşandı. Böyle bir süreçte Taraftar grubu Karakobralar olarak, sevinçlerimizi, organizasyonlarımızı devam ettiremezdik. Bundan dolayı Sivas deplasmanı organizasyonumuz iptal edilmiştir” duyurusunu yaptı.

     Vanspor’a başarılar dileyen Dülger, “Her ne olursa olsun mutlaka deplasmandan galibiyet bekliyoruz. İnşallah Sivas Belediyespor’u mağlup ederek, Ankara Demirspor galibiyetindeki üç puan serimizi sürdürürüz” ifadelerini kullandı.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2020, 08:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER