Taraftarlar son maçta çıldırdı

B.Vanspor'un Van'daki maçlarında takımı maç öncesi, maç içinde ve maç bitiminde koşulsuz destekleyen binlerce taraftar, Sultanbeyli ile oynanan son maçta tabiri caizse çıldırdı. Takımdaki çalkantılı oyun sistemi, sürekli ilk onbir değişimi, Van'da kazanamama ve üstüne üstlük futbolcuların ruhsuz oyunu, taraftarları çileden çıkardı.

Taraftarlar son maçta çıldırdı

             TFF 3. Futbol Ligi 2. Grupta mücadele eden B.Vanspor, Pazar günü evinde oynadığı Sultanbeyli Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. İlk yarıda yediği golle 1-0 geriye düşen kırmızı-siyahlılar beraberlik golüne ise maçın 89. Dakikasında kavuştu.
Maçın oynandığı süre içinde sürekli sabrına hakim olmaya çalışan taraftarlar, 80. Dakikadan sonra hala gol atılamaması ve takımın 1-0 geride olmasından kaynaklı protestoya başladı. Özellikle 'Feyyaz İstifa' sloganları atan binlerce taraftar, B.Vanspor gol attıktan sonra bile sloganlarını devam ettirdi.

 


           Takımın istenen oyunu oynayamaması ve Van'da toplamda 12 puanın kaybedilmesi, takımı zirveden uzaklaştırdı. Lider Kırşehir Belediyespor ile B.Vanspor arasında 5 puanlık bir fark oluşurken, taraftarlar ise özellikle sosyal medyada Feyyaz Uçar'ın istifa etmesini istedi.

 

 
          Ligin 15 haftası geride kalmasına rağmen Feyyaz Uçar'ın bir türlü ilk onbirinin belli olmadığını vurgulayan taraftarlar, maçın oynandığı dakikalarda veya kırmızı siyahlı takımın gol yediği durumlarda bir türlü hocanın kendine ayrılan bölümün belli yerlerine kadar bile çıkmadığını vurguluyor. Hocanın kulübede oturarak takımın başarılı olmasını beklemenin mümkün olmadığını söyleyen taraftarlar, oyundaki şablonun değişmesini istiyor.

 


          Bazı taraftarlar ise Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası maçında B.Vanspor'un deplasmanda Boluspor ile karşılaşacağını, kazansa bile hoca değişiminin şart olduğunu vurguluyor.

 


          Bazı yorumlarda ise hoca veya yönetim değişikliğinin bir çözüm olmayacağı, sabırlı olmak gerektiği konusunda ifadelere rastlanıyor.
Öte yandan her maçta olduğu gibi son maçta da Grup Kara Kobralar ve Gölkentliler Grubunun takıma verdiği destek büyük takdir topladı. Taraftarların organize olmasında bu iki grubun önemli bir payının olduğu belirtiliyor.Bölge:Necat Teyfun

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2018, 09:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER