Taraftarlara yazık oldu

B.Vanspor'un İstanbul deplasmanında Çatalcaspor'a 2-1 mağlup olduğu maçta en fazla üzülen kesim belki de taraftarlar oldu. Özellikle İstanbul'daki dernekler aracılığıyla binden fazla taraftar tribünleri doldurdu, ama buna rağmen puan çıkmadı.

Taraftarlara yazık oldu

          TFF 3. Futbol Ligi 2. Grupta mücadele eden B.Vanspor, geçtiğimiz Pazar günü karşılaştığı Çatalcaspor'a 2-1 mağlup olurken, olan taraftara oldu. Tribünleri doldurarak takımından galibiyet bekleyen kırmızı-siyahlı taraftarlar, maçın son düdüğüyle evlerine boynu bükük gitti.

 


        İstanbul deplasmanında B.Vanspor'un fanatik taraftar ekibi Grup Kara Kobralar ve yeni taraftar grubu olan Gölkentliler de yer aldı.

 


        Tribünlerde maç öncesi, maç içinde ve maç sonrası bile takımlarına olan desteğini azaltmayan taraftarlar, çok önemli bir karşılaşmadan puan çıkmamasının üzücü olduğunu ifade ettiler.

 


      Grupta takımların puanlarının bir birine çok yakın olduğunu belirten taraftarlar, "Grubumuzda Kızılcabölükspor 23 puanla lider, Kırşehir Belediyespor ise aldığı mağlubiyetle 22 puanda kaldı. Bizim takımın puanı 20. Fakat B.Vanspor'un altındaki üç takım 19'a puanda. Yine bir sonraki takımın 18 puanı bulunuyor. Bu takımlar üç puanlı sistemde rahatlıkla birbirlerini geçebilir. O yüzden B.Vanspor'un önümüzdeki haftalarda seri galibiyetler alarak zirveye çıkması gerekiyor. Çünkü üç puanlı sistemde mağlubiyetlerin faturası çok acı olabiliyor" yorumunu yaptılar.
Öte yandan temsilcimiz 18 Kasım Pazar günü evinde Yeni Orduspor ile karşılaşacak. Bu maçtan galibiyetle ayrılması halinde puanını 23'e yükseltecek.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2018, 18:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29