Taraftarlardan Kırıkhan maçına davet...

B.B.vanspor kendi tesislerinde Kırıkhanspor maçı hazırlıklarını sürdürürken, taraftarlarda maça daha çok taraftarı çekmenin çalışmalarını yapıyor.

Taraftarlardan Kırıkhan maçına davet...

          Bölge: Salih Deniz
   B.B.Vanspor Pazar günü Kırıkhanspor'u konuk edecek. Ankara Demirspor deplasmanından 1 puanla dönen kırmızı siyahlı ekip, bu maçtan galip gelerek yoluna devam etmek istiyor. Uzun bir aradan sonra taraftarlarıyla buluşacak olan kırmızı siyahlı ekip, Kırıkhanspor maçı hazırlıklarını sürdürürken, taraftarda boş durmuyor.
   Grup kara kobralar kentin her yerinde maça daha çok taraftarı çekmenin çalışmalarını yürütüyor.
   Gazetemize konuşan Grup kara kobralar Başkanı Ercan Dülger, “Uzun bir aradan sonra ilk kez takımımızla buluşacağız. Takımımız ligin 2. Devresine Yeni bir yönetim yeni bir teknik kadroyla girdi. Hedefimizden şaşmadık. Pazar günü oynayacağımız Kırıkhanspor maçını kazanarak hedefimize yürümek istiyoruz diyen Dülger, gün takıma destek günüdür. Pazar günü Vanspor'a gönül vermiş herkesi takıma destek için stada bekliyoruz. Van'a Van'lıya yakışır bir şekilde takımımızı destekleyelim. Herkesin bayrağını alarak maça gelmesini ve takıma destek vermesini bekliyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2018, 08:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29