Taraftarlardan otobüs talebi…

B.Vanspor ile Esenler Erokspor arasında Cuma günü saat 16.00’da oynanacak olan ve kazananın TFF 2.Lig’e yükseleceği maç için, B.Vanspor’lu taraftarlar otobüs bulma sıkıntısı yaşıyor. Taraftarlar başta Van’daki yöneticiler olmak üzere, işadamları, STK temsilcileri ve otobüs firmalarından destek bekliyor.

Taraftarlardan otobüs talebi…

           B.Vanspor’un son on yılda ilk kez bir üst lige bu kadar çok yaklaştığı görülürken, taraftarlar Ankara Eryaman’da oynanacak final maçı için otobüs bulamadıklarından yakınıyor.

 


       Taraftarlar özellikle sosyal medyada kenetlenerek maça gitmek için ulaşım sorunlarının çözülmesini istiyor.
B.Vanspor’un fanatik taraftar ekipleri, Grup Kara Kobralar ve Gölkentliler Taraftar Grubu, otobüs desteği için, ‘Bugün değil de ne zaman’ sloganıyla seslerini duyurmak için çabalıyor.

 


             Taraftarlar, “Bugün Destek Olmayacaksanız Ne zaman?  Final Maçı İçin Otobüs Desteğine İhtiyacımız Bulunmaktadır. Sayın Valimizden, Milletvekillerimizden, Belediye Başkanlarımızdan, Belediyelerimizden, Sivil Toplum Örgütleri, Vanlı İş Adamları, Van'daki Tüm Otobüs Firmalarından destek bekliyoruz. 10 yıllık hasreti, cefayı bitirmek için herkesten takımımıza ve taraftarlarımıza destek vermelerini istiyoruz... Son olarak eklemek istiyorum VANLI UNUTMAZ “ ifadelerini kullanıyor.

 


           Söz konusu fırsatın mutlaka değerlendirilmesi gerektiğini hatırlatan taraftarlar, “Herkes duysun sesimizi 10 yıl sonra 2.ligin kapısına gelmişiz. Bizim seçtiğimiz vekillerimiz, bizim sayemizde büyük paralar kazanan iş adamlarımız, böylesine önemli bir günde bu takıma sahip çıksınlar, Bu Gün Değilse Ne Zaman ! Ne zaman bu takıma, bu şehre, bu halka yardım edeceksiniz, ne zaman el uzatacaksınız? Ankara'da oynanacak final maçı için otobüs desteği istiyoruz. Koca şehirde bu taraftarlara otobüs desteğinde bulunacak kimse yok mu? Tur şirketleri sadece bir gün sahip çıkın bu takıma, destek verin, bizler taraftar olarak nasıl Bedenimizi Taşın Altına Koyduysak, sizin de Elinizi TaşınAltına Koymanızın vakti gelmiştir ki Zorundasınız!” ifadelerini kullandı.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2019, 18:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29