Taraftarların B.B.Vanspor'a desteği sürüyor

Vanspor'un fanatik taraftar ekibi olan Grup Kara Kobralar, her maçta olduğu gibi son deplasmanda da takımı yalnız bırakmadı. Anadolu Bağcılarspor deplasmanında takımı 90 dakika destekleyen taraftarlar, galibiyette önemli pay sahibi oldu.

Taraftarların B.B.Vanspor'a desteği sürüyor


Bölge : Salih Deniz

TFF 3. Futbol Ligi 2. Grupta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor'da Pazar günü deplasmanda alınan galibiyetin sevinci yaşanırken, üç puanda taraftarın payı büyük.


Grup Kara Kobralar son yıllarda kırmızı siyahlı takıma hem içeride hem dışarıda verdiği destekle büyük katkı sunuyor.
İstanbul deplasmanına giden ve Van derneklerini, Vanlı işadamlarını bu maça davet eden Grup Kara Kobralar söz konusu maça yaklaşık 400 taraftarın gelmesine yol açtı.


Karşılaşmada hiçbir olay çıkmadığını anlatan Grup Kara Kobralar Başkanı Ercan Dülger, "Her maçta olduğu gibi bu maçta da takımımıza desteğimizi sürdürdük. Van Vakfı yöneticileri, Van derneklerinden birçok isim, işadamlarımız bu maça geldi. Umarım desteğimiz kesintisiz devam eder" ifadelerini kullandı.

Sezona iyi başlayamadıklarını, ama özellikle deplasmanda başarılı bir grafik çizildiğini dile getiren Dülger, "Sezona kendi evimizde karşılaştığımız Ankara Demirspor mağlubiyeti ile başladık.   Ama ikinci hafta deplasmanda Kırıkhanspor'u 2-0 yenmeyi başardık. Takımımız, üçüncü hafta Kayseri Erciyespor'un maça çıkmaması ile haftayı 3-0 hükmen galibiyetle kapattı.    Ardından Yeşil Bursa deplasmanında beraberlikle dönen temsilcimiz, kendi evinde Darıca Gençlerbirliği'ne 3-2 mağlup oldu. Son maçta Anadolu Bağcılarspor'u Fahrettin Bıyıklı ve Sergen Yılmaz'ın attığı gollerle 2 - 1 yenmeyi başaran temsilcimiz, bizleri mutlu etmiştir" ifadelerini kullandı.


Hafta sonu Erokspor maçına odaklanmak gerektiğini söyleyen Dülger, bu maçta alınacak galibiyetin çok büyük bir önem arz ettiğini belirtti.


Söz konusu maçın Pazar günü saat 14.00'da oynanacağını hatırlatan Ercan Dülger, herkesi maça davet etti.
Grupta 10 puanla beşinci sırada bulunan B.B.Vanspor, Erokspor'u yenerek 13 puanla üst sıralara çıkmak istiyor.

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2017, 18:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER