Tasan: Elektrik kesintileri esnafları mağdur ediyor

Hür Dava Partisi Van İl Başkan Yardımcısı Faruk Tasan Van'da zaman zaman meydana gelen elektrik kesintilerinin esnafı mağdur ettiğini belirterek, bu sorunun çözülmesi gerektiğini belirtti.

Tasan: Elektrik kesintileri esnafları mağdur ediyor

   Hüda Par Tuşba İlçe Teşkilatı heyeti ile birlikte yeni marangozlar sitesi esnaflarını ziyaret eden İl Başkan Yardımcısı Faruk Tasan, esnafın sıkıntılarını dinledi.
   Esnafın sorun ve sıkıntılarını dinlediklerini aktaran Tasan, ''her hafta değişik bir bölgede esnafımızı ziyaret ederek talep ve önerilerini dinliyoruz. Esnafın Hüda Par'a karşı ciddi bir teveccühü var, yapılan ziyaretlerden çok memnun olduklarını ve takdir edilecek bir çalışma sergilediğini dile getiriyorlar. Seçim dışında kendilerini soran siyasi kadroların Hüda Par kadroları olduğunu dile getiriyorlar. Hüda Par çalışkan ve güvenilir kadrolara sahiptir.  Zaten ilk günden beri, kendilerini sadece seçim dönemlerinde değil, her zaman ziyaret ederek, kendileriyle hemhal olduğumuzu söylemiştik.'' dedi.
   Çeşitli sıkıntılarla mücadele eden esnafın, işsizlik ve elektrik kesintileri gibi sorunlarının da olduğunu dile getiren Tasan, "Esnafımız son dönemde çeşitli sıkıntılarla mücadele ediyor, ayakta durmaya çalışıyor. İşsizlik, zaten başlı başına ağır ve büyük bir sorun, esnaflarımız yıllardır bu sorun ile karşı karşıyadırlar. Yine esnafın en çok dert yandığı sorun, elektrik kesintileridir. Sanayilerde ağır makineler çalışıyor. Elektrik kesintilerinden dolayı makinelerin sürekli arızalanması, elektrikle çalışan makinelerin elektrik kesintilerinden dolayı iş yapamamaları ciddi bir sorun teşkil etmektedir. İlgili kurumlar bir an önce bu sorunu bitirip mağduriyetlere son vermelidir" diye konuştu.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2018, 15:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29