Taşdemir, sosyal medyada Bakan Soylu'yla ilgili ahlaksız saldırıları kınadı

Vatansever Gençler Derneği Başkanı Veysel Taşdemir, hastanede tedavi gören İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun annesine şifa dileyerek, sosyal medyada kendisine yönelik ahlaksız ve iğrenç saldırıları sert bir dille kınadı.

Taşdemir, sosyal medyada Bakan Soylu'yla ilgili ahlaksız saldırıları kınadı

   Vatansever Gençler Derneği Başkanı Veysel Taşdemir yaptığı açıklamada, İçişleri Bakanı Soylu’ya son zamanlarda yapılan edebe, ahlaka uzak fütursuzca saldırıların kendilerini derinden üzdüğünü ifade etti.

   Başkan Taşdemir yaptığı açıklamada, “Türkiye cumhuriyeti devletinin kurulduğu günden bu yana en başarılı içişleri bakanı olma özelliğini taşıyan Sayın Süleyman Soylu’nun hastanede tedavi gören annesine evvela alemlerin rabbi olan Allah’tan şafi ismi hürmetine şifa dileklerimizi iletiyoruz. Yaklaşık kırk 40 yılı aşkın bir süredir ülkemizin başına bela olan ve binlerce annenin yüreğine ateş düşüren terör örgütü PKK’nın bitme aşamasına geldiği bu süreçte etkin rol oynayan Sayın İçişleri Bakanımıza son zamanlarda yapılan edebe, ahlaka uzak fütursuzca saldırıları görmek bizleri derinden üzmektedir. Sayın bakanımızın terör örgütlerini bitirme konusunda ki dik duruşu belli çevreleri rahatsız etmekte, şahsına güç yetiremeyenler tarafından klavye üzerinden saldırılar ile kendini göstermektedir. Herkesin bilmesinde fayda olduğunu düşündüğümüz Süleyman Soylu bu ülkenin milli ve manevi değerlerine bağlı olan gençleri tarafından bir kahraman olduğu ve kırmızı çizgisi olarak addedildiği gerçeğidir. Bu minvalde kendisine yapılan bu iğrenç  saldırıları kınıyor sayın bakanımıza bugüne kadar yapmış olduğu ve bundan sonra yapacağı başarılı hizmetlerden ötürü şükranlarımızı sunuyoruz. Kendisinin yalnız olmadığını dik durduğu süre zarfı içerisinde en başta doğu ve Güneydoğu Bölgesinde ki vatansever gençler olmak üzere bütün Türkiye’de bulunan gençlerin yanında olduğunu onun inandığı dava uğruna kendilerinin de seve seve canını vermeye hazır olduğunu bilmesini isteriz” ifadelerini kullandı.Van Bölge Gazetesi Haber

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2021, 13:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER