Taşkın: Başarılı olmak için çalışacağız!

Vanspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, Vanspor’un başarısı için çalışacaklarını söyleyerek, “Grubumuzda 6-7 takımın gücü birbirine eşit. Rekabet düzeyi söz konusu. Başarılı olmak için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi. Kulüp Başkanı Servet Yenitürk ise yeni hocanın ligi bilen biri olduğunu belirterek, Vanspor’un şampiyonluk şansının sürdüğünü ifade etti.

Taşkın: Başarılı olmak için çalışacağız!

           Vanspor’un çiçeği burnunda Teknik Direktörü Taner Taşkın, kendisi için tesislerde hazırlanan sözleşme töreninde yaptığı konuşmada, takımın başarısı için çalışacağını söyledi.
Önceki hafta Hasan Erkin Şimşir ile yolların ayrılmasının ardından Vanspor’un başına getirilen Teknik Direktör Taner Taşkın için İskele Şahabettin Özarslaner Tesisleri’nde sözleşme töreni imzalandı.
Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, Yeni Teknik Direktör Taner Taşkın ve yönetim kurulu üyeleri, gazetecilerle bir araya geldi.

 


        YENİTÜRK: LİGİ İYİ BİLEN BİR HOCA İLE ANLAŞTIK!
Konuyla ilgili ilk açıklamalar Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk’ten geldi. Yenitürk, geçen yıl takımın bir üst lige çıkmasında emeği olan Hasan Erkin Şimşir’e teşekkür ettiği konuşmasında, “Hocamız ile yollarımızı ayırdıktan sonra, birçok kişi ile görüşmeler yaptık. Amacımız bu ligi iyi bilen birinin olmasıydı. Sağ olsun Taner Taşkın hocamız ile anlaştık. Taner hocamız bugün ilk idmanına çıktı. İnşallah bizler hocamıza karşı, hocamız da bize karşı mahcup olmayız. Bundan sonra da inşallah en iyi şekilde yolumuza devam edeceğiz. Hepinizi saygıyla selamlıyorum” dedi.

 


        Ardından söz alan Vanspor’un yeni teknik direktörü Taner Taşkın, Van’ın spor açısından önemli bir şehir olduğunu belirterek, “Vanspor önemli bir kulüp. Burada olduğumuz için mutluyuz. İnşallah bu takımda güzel işlere imza atacağız. Başkanımız ve yöneticilerle bir ekip halinde bu takımı üst sıralara getirmek istiyoruz. Takımın üstünde düşen enerjiyi umarım yeniden yerine getiririz. Uzun soluklu işlerde başarı olur. Başkanımızın dediği gibi, inşallah başarılı olacağımıza inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

 


         TAŞKIN: BAŞARI İÇİN BİRAZ ZAMANA İHTİYAÇ VAR!
Ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Taner Taşkın, grupta zorlu maçlar oynayacaklarını belirterek, “Gönül isterdi ki son maçı kazanıp daha moralli takımın başına geçelim. Olmadı. Ama bundan sonra inşallah oyuncu grubumuzu iyi çalıştırarak başarıyı yakalayacağız. Bu, bir süreç. Hemen başarı yakalanacak diye bir durum yok. Fakat devre arası bizim için bir şans. Makas açılmadığı takdirde, şansımız sürecektir. Kendi sistemimizi takımın üstünde oturtmamız için zamana ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.

 


      Takımdaki sakatlık ve eksiklerle alakalı soruyu yanıtlayan Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, “Osman’ın bir ay içinde takıma dönmesini bekliyoruz. Yine diğer sakatlıklar konusunda da yakın süreçte takıma katılacak isimlerin faydalı olacağına inanıyoruz” dedi.


         YENİTÜRK: ŞU AN İÇİN TRANSFER DÜŞÜNMÜYORUZ
Transfer konusunda henüz adım atmayı düşünmediklerini söyleyen Yenitürk, “Takviyelerle birlikte yeni bir takım oluşturduk. Transferi şuan için düşünmüyoruz. Bize birkaç hafta lazım. İnşallah bu süre içinde istediğimiz konuma geliriz” ifadelerini kullandı.
Gruptaki takımların durumu konusundaki soruyu yanıtlayan Vanspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, geçen yıla oranla takımların daha vasat durumda olduğunu belirtti.

 


      Taşkın, lig seviyesinin çok iyi olmadığını söyleyerek, “Bizim grubumuzda 6-7 takımın gücü birbirine eşit. Rekabet seviyesi var. Transfer konusunda bizler oturup başkanımız ve yönetimimizle konuşacağız. Futbolcuların durumuna bakacağız. Kim burada mutlu, kim mutsuz? Bunları masaya yatıracağız. Transfer konusuna tüm bunlar olduktan sonra bakacağız” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Teknik Direktör Taner Taşkın ile bir buçuk yıllık sözleşme imzalandı.Bölge:Bişar Ulutaş

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2019, 16:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29