Taşkın: Türk futbolunun yönetim sorunu çözülmeli!

Uşakspor mağlubiyetinin ardından istifa eden Vanspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, ülke futbolunun yönetim sorununun çözülmesi gerektiğini söyleyerek, Vanspor’un önünü açmak için istifa ettiğini vurguladı.

Taşkın: Türk futbolunun yönetim sorunu çözülmeli!

   Vanspor’un teknik direktörlük görevinden geçtiğimiz gün ayrılan Taner Taşkın, Vanspor’un bir maç eksiğinin olduğunu ve halen play-off potasının içinde olduğunu vurguladı.

     Vanspor camiasının yüzünü güldürecek sonuçlar alamadıkları için üzgün olduğunu belirten Taşkın, “Ortaya koyduğumuz oyun ve mücadeleye bakıldığında alınan sonuçların doğru orantıda olmadığı, karşılaşmalarımızı takip eden herkesçe malum. Ancak futbolun bir sonuç oyunu olduğu gerçeğini ortaya koyduğumuz mücadele değiştirmiyor. Yönetimsel anlamda da teknik direktörlük mesleğime olan saygım ve mesleğimizin itibari ile yönetim-teknik adam ilişkilerinin farklı noktalara ulaşmaması, ayrıca Vanspor camiasının önünü açmak adına 12 Kasım 2019 tarihinde başlayan maceramızın sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bu duygu ve düşüncelerimle beraber Vanspor teknik direktörlük görevimden istifa ediyorum” ifadelerini kullandı.

    Ülke futbolunun yönetimsel sorunlar içinde olduğuna işaret eden Taner Taşkın, söz konusu sorunun çözülmesi gerektiğini vurguladı.

     Taşkın, kendilerine destek olan taraftarlara, basın mensuplarına ve Van halkına teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2020, 10:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29