TED Koleji'nin söyleşi etkinlikleri sürüyor

Kısa bir süre önce görkemli bir açılış ile eğitim-öğretimde hizmet vermeye başlayan TED Van Koleji, öğrencilere yönelik tanıtım ve söyleşilerle bütün dikkatleri üzerine çekiyor.

TED Koleji'nin söyleşi etkinlikleri sürüyor

    Hemen hemen her hafta ünlü bir ismi, bir yazarı, kendi alanında uzman kişileri Vanlılar, Vanlı öğrencilerle buluşturan TED Van Koleji, bu buluşmalara bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor.

   TED Van Koleji Tanıtım ve Söyleşi Günleri adı altında Perşembe günü saat 16:00’da Türk Eğitim Derneği Genel Müdürü Sevinç Atabay, ‘Bir Çocuğa Layık Olmak’ adı altında öğrencilerle buluşacak. Yine etkinlikler kapsamında Cuma günü saat 18:45’te Ataol Behramoğlu aynı program çerçevesinde TED Koleji’nde öğrencilerle bir araya gelecek.

   İki günde iki önemli ismi Vanlı öğrencilerle buluşturmanın heyecanını yaşadıklarını belirten TED Van Koleji Müdürü Önder Özbay, bu tür etkinliklerin öğrencilere olumlu yansımalarının oldukça iyi olduğunu söyledi.

   Özbay, “Türkiye’de kendi alanında uzman olan isimlerin öğrenciler ile hayat tecrübelerini paylaşmaları, onlara özgüveni aşılamaları, onlara rol model olmaları çok önemli. Öğrenciler bir yandan eğitim-öğretim faaliyetleri görürken, bu tür buluşmalarla bir yandan da hayat tecrübeleri edinmiş oluyor. Öğrencilerin geleceği dair ufukları gelişiyor. Akademik başarının yanında öğrencilere hayata hazırlamakta bir o kadar önemli. Bu açıdan bu tür etkinlikleri, ünlü isimleri öğrencilerle sıklıkla bir araya getirmeye gayret gösteriyor” dedi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2018, 14:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29