Tekataş'ın koruma polisi hayatını kaybetti

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürü Ali Tekataş’ın koruma polisi Turan Işık, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Tekataş'ın koruma polisi hayatını kaybetti

    VASKİ Genel Müdürü Ali Tekataş’ın korumalığını yapan polis memuru Turan Işık, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Işık’ın ölümü, yakınları, sevenleri ve VASKİ camiası başta olmak üzere, birçok kişiyi derinden üzdü.

VASKİ Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Genel Müdürümüzün koruma polisi, güzel insan, vefalı dost, insani duruşu ve herkeste uyandırdığı sevgi ve saygı ile tanınan Turan IŞIK’ı ani bir kalp krizi sonucu kaybettik. Mekânı cennet olsun. Derin bir üzüntü ve acı içindeyiz. Merhuma Cenabı Allahtan rahmet, kederli ailesine, emniyet camiasına, dostlarına başsağlığı diliyoruz” denildi.

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Ali Tekataş ise, “1,5 yıldır canı pahasına canımı koruyan, çok değerli kardeşim, mesai arkadaşım, polis teşkilatının ve Vaski’nin kıymetli abisi Turan Işık’ı kalp krizi sonucu kaybettik. Kabrin nur, mekânın cennet olsun can dostum” ifadelerini kullandı.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2018, 09:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER