Tekataş: Sorunların çözümü için çalışıyoruz

VASKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, gazetemize yaptığı açıklamada; Van'da, Su ve Kanalizasyon ile ilgili tüm sorunları birebir takip ederek, hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmaya çalıştıklarını söyledi.

Tekataş: Sorunların çözümü için çalışıyoruz

    Van Su ve Kanalizasyon İdaresi Başkanlığı (VASKİ) olarak kurumsal kimliği ön plana çıkarıp, her kademedeki tüm personelle, Van halkına hizmet standardını en üst seviyeye çıkarmak için gece gündüz demeden çalıştıklarını anlatan Ali Tekataş, yılların biriken sorunlarına sitem etme haklarının olmadığını dile getirdi.
    Tekataş, sözlerine devamla, "Müdüründen, mühendislerine kadar, şoföründen çalışan memurlarına kadar, tam motivasyon ile güleryüzlü pozitif hizmeti kendi kurumumuzun şiarı olarak benimsedik, buna rağmen herkesi memnun etme gibi bir endişemiz yok, genel memnuniyet ve vicdan terazisinde muhasebemizi yapıyoruz, bu da bize yetiyor. Faturasını düzenli ödeyen ve hiç ödemeyen aboneler arasında adaleti sağlayacağız. İki komşudan birinin faturasını muntazam öderken, diğerinin kaçak kullanmasına kesinlikle göz yummayacağız. Vatandaşların son derece memnun kaldıkları en önemli hizmetlerden biri de, Vaski'nin 185 numaralı talep ve şikayet hattının aktif konuma gelmesidir" dedi.

   Genel Müdür Tekataş; 24 saat ulaşılabilir bir sistem kurduklarını belirterek, "En yakın noktadan, en ücra yerlere kadar, sahadaki ekiplerimizle süratli bir intikal gerçekleştiriyoruz. Van halkının Su ve Kanalizasyon konusunda içi rahat olsun, çünkü biz işimizi aşkla yapıyoruz. Sorunum var diyen vatandaşlarla gerekirse ben kendim konuşuyorum daha sonra birlikte çözüm üretiyoruz" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 11:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER