Tekataş: VASKİ, bir tarih yazıyor

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürü Ali Tekataş, kurum olarak Van’da bir tarih yazdıklarına dikkat çekerek, “VASKİ olarak dağı taşı kazıyor, bir tarih yazıyoruz. Bu yıl içinde gücümüzü ve tüm imkânlarımızı zorlayarak her tarafa hizmet götürmenin gayreti içinde olacağız” dedi.

Tekataş: VASKİ, bir tarih yazıyor

   Tüm ilçelerde hummalı bir çalışma temposu ile hizmet eden VASKİ ekipleri, halkın ihtiyacı olan altyapı hizmetlerinin yerine getirilmesi için 24 saat kesintisiz hizmet veriyor.

   VASKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, VASKİ’nin Van’da bir tarih yazdığına dikkat çekti.

   İlçelerde sürdürdüğü gezi ve incelemeleri sürdüren Tekataş, vatandaşların dilek ve temennilerini dinliyor.

   Yeni çalışma sezonuna hızlı giren VASKİ, ilçe ve köylerde yoğun bir iş temposu ile çalışırken, halk hizmetlerden memnuniyeti dile getirerek bilhasssa Genel Müdür Ali Tekataş’a yoğun mesaisinden dolayı teşekkür ediyor.

 

   “HALKA HİZMET SEVDAMIZ VAR”

   VASKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, Özalp ilçesine bağlı Dorutay, Dönerdere, köyleri ve İpekyolu ilçesine bağlı Dibekli köyü ile Saray ilçesini ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi, vatandaşlarla görüştü.

   Tekataş, “Gecemiz gündüzümüz yok, Sayın Valimizden aldığımız talimatları uygulayarak, onun öncülüğünde birçok işi başarıyoruz. Ayrım yapmadan hizmeti her alana yaymaya gayret gösteriyoruz” diyerek, ekiplerimizi bir gün bir dağ başında su hattı çekerken, bir su deposu yaparken, bir gün en ücra mahallelerde hizmet ederken görüyoruz. Çalışmaların hızını artırdık. Çünkü bizim halka hizmet sevdamız var” şeklinde konuştu.

 

   MUHTAR VEZİROLU’NDAN, VASKİ’YE ÖVGÜ DOLU SÖZLER

   Dorutay Mahallesi Muhtarı Vezir Veziroğlu “Bizlerle gönül bağını koparmayan ve her fırsatta bizi arayan soran, ziyarete gelen VASKİ Müdürümüz Ali Tekataş’a, teşekkür ediyoruz. Hizmetlerimizi hiç ihmal etmiyorlar, bu dönemde hiç yalnız kalmadık. Tüm VASKİ çalışanları da aynı fedakarlıkta çalışıyorlar. Gelen hizmetlerle mahallelerimiz daha çok yaşanabilir hale geldi” ifadelerini kullandı.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2018, 15:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29