Teknik Direktör Gülpınar: Hakemler art niyetli değil, kararsız

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor’da, son üç maçta alınan 9 puanın sevinci yaşanıyor. Vanspor Teknik Direktörü Serhat Gülpınar, son maçtaki Elazığ galibiyetinin sevindirici olduğunu söyleyerek, “Bu maçta gördük ki hakem art niyetli olmasa da, kararsız bir tutum sergiledi. Genelde bu ligde daha önce hiç maç yönetmemiş hakemleri bizim maçlara gönderdiklerini düşünüyorum” dedi.

Teknik Direktör Gülpınar: Hakemler art niyetli değil, kararsız

        Vanspor, oynadığı son üç maçta Mamak FK, Pendikspor ve Elazığspor’u mağlup ederek, seri galibiyetler elde etti. Teknik Direktör Serhat Gülpınar, en son oynadıkları Elazığspor karşısında konsantre anlamında sıkıntılar yaşadıklarını belirterek, “Buna rağmen aldığımız galibiyetten dolayı mutluyuz” ifadelerini kullandı.

 

     İKİNCİ YARIDA RAKİP TAKIM DAHA İYİYDİ

    Elazığspor maçının ikinci yarısında rakibin kendilerinden daha iyi oynadığını anlatan Teknik Direktör Serhat Gülpınar, “Elazığspor maçında, oyun olarak ilk yarıda biz iyiydik. Ama maçın ikinci yarısında biraz daha yorgunluğunda binmesiyle oyundan biraz daha düştük. Rakip daha iyi oynadı. Konsantre anlamında da biraz sıkıntı yaşadık. 3 puan aldığımız için mutluyuz. İlk geldiğimiz zaman mental anlamda oyuncuları tamamlamamız gerekiyordu. Eksik olan arkadaşlarımız vardı. Biraz zamana ihtiyacımız var dediğimde bunu kast ediyordum. Yine bu sakatlıklar olsun, hastalık olsun bundan dolayı yine eksiklerimiz var. Bunu da mümkün olduğu kadar bu periyotlarda hazırlamaya çalışıyoruz. Genel anlamda takımın fiziksel kondisyonunu biraz daha yukarı çektiğimizi düşünüyorum” dedi.

 

    “SON ÜÇ MAÇTA SPORCULARIMIZIN PERFORMANSI GENELDE İYİYDİ”

    Oynadıkları son üç maçı kazanmalarının sevindirici olduğunu yineleyen Gülpınar, “Daha öncelerde bir maçı 90 dakika boyunca tamamlayabilen bir takım yoktu sahada. Son 3 maçta özellikle maçın ikinci yarısında belki bir kısmı hariç genelde 90 dakika iyi mücadele eden, iyi kovalayan, iyi koşan bir takım var. Bizim istediğimiz mücadelede bu aslında. Bu anlamda mutluyuz. Böyle oynadığımız, mücadele ettiğimiz sürece bizim kenarda gönlümüz rahat. Taraftarımızın da gönlü rahat olsun. Bu şekilde oynadığımız sürece bir problem olmaz. Futbol 3 ihtimalli bir oyun. Ama bizim istediğimiz sahada koşan, mücadele eden, 90 dakika boyunca oyunu bırakmayan bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Oyuncularımızda buna olumlu tepki veriyorlar. İnşallah takımımız daha iyi olacak” diye konuştu.

 

    “HAKEMLER BAZEN KARARSIZ KALABİLİYOR”

    Kendi liglerinde bazı hakemlerin tecrübesiz olduğunu, tecrübe kazanmaları için gönderildiğini ifade eden Serhat Gülpınar, “Hakemlerin kesinlikle kötü niyetli olduklarına inanmıyorum. Buraya genelde bu ligde daha önce hiç maç yönetmemiş hakemleri gönderiyorlar. Biraz daha tecrübe kazansınlar diye veriyorlar. Dünkü hakemle ilgili söyleyebileceğim tek şey kararlarını çok geç verdi. Hakem verdiği kararlarda emin değildi. Hem bizim lehimize, hem rakip lehine. Yapacak bir şey yok. Lig bu hakemlerle bitecek. Niyeti iyi olduktan sonra söyleyecek çok bir şey yok. İşin açıkçası hakem çok konuşmayı sevmiyorum. Sonuçta onlarda bir şekilde işlerini yapmaya çalışıyorlar. Hiçbirinin kötü niyetli olduğuna inanmıyorum. Yetenekli hakemler var, yetenek anlamında biraz daha alt seviyede olan hakemler var. Bunun kararını verecek olan biz değiliz. Hakemlerden ziyade biz kendi oyunumuza bakıp, sahadan istediğimiz gibi ayrılmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2020, 10:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER