Tenisçilerimiz altın madalya ile döndü

Masa Tenisi Süper Lig ve 3.Lig 3.Etap müsabakalarına katılan Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Bayan Masa Tenisi Takımı sporcuları, Sivas ve Kırşehir illerini mağlup ederek Altın kupa ve madalyanın sahibi oldu.

Tenisçilerimiz altın madalya ile döndü

   Türkiye Masa Tenisi Federasyonu 2017 faaliyet programında yer alan ve İzmir ilinde yapılan Masa Tenisi Süper Lig ve 3.Lig 3.Etap müsabakalarına katılan Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bayan masa tenisi kız takımı Van’a altın kupa ve madalya ile döndü.

    Tenis Kız Takımı, ilk gün karşı karşıya mücadele ettikleri Sivas Gençlik Spor Bayan Masa Tenisi Takımını, ikinci gün ise Kırşehir Gençlik Spor Masa Tenisi takımlarını mağlup etmeyi başardı.

    İzmir Halkapınar Spor Salonunda 32 erkek, 32 beyan toplamda ise 64 takımın katılımı ile gerçekleştirilen Süper Lig ve 3.Lig 3.etap müsabakalarında Van adına katılım sağlayarak mücadele eden, Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Bayan Masa Tenisi Takımı sporcuları, rakipleri olan Sivas ve Kırşehir Bayan Masa Tenisi Takımlarını 3-1’lik skorlarla mağlup etti.

    Yapılan müsabakalar sonunda açıklamalarda bulunan Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Masa Tenisi Antrenörü Mahmut Kurt; Türkiye Masa Tenisi Federasyonumuzun 2017 faaliyet programında yer alan ve İzmir ilimizde ülkemiz geneli 64 takımımızın katılımı ile gerçekleştirilen, Masa Tenisi Süper Lig ve 3.Lig 3.Etap Şampiyonasından madalyalar kazanan bütün sporcularımızı tebrik ediyoruz. “Büyük emekler vererek, yoğun antrenmanlar ile hazırlanıyoruz her şampiyonaya, inşallah bundan sonra katılacağımız tüm şampiyonlarda başarının bizlerle olacağına inanıyoruz. İlimizde son 3 yılda düzenli ve programlı bir şekilde devam eden çalışmalarımız ile gerek sporcu, gerek ilimiz adına katılım sağladığımız müsabakalardaki başarılarımızın artış göstermesi bizlere bu başarıları kazandırmaktadır. Bu başarılara imza atan ve bu başarıların gerçekleşmesinde emeği geçen bütün sporcularımızı bir kez daha yürekten kutluyor, bundan sonraki katılacakları karşılaşmalarında başarılar diliyoruz. Buradan son olarak ilimiz adına bu aldığımız güzel başarılarımızda bizlerden desteklerini esirgemeyen başta il müdürlüğümüz olmak üzere bütün emeği geçenlere kendim ve sporcularım adına çok teşekkür ediyoruz” ifadelirin kullandı.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2017, 08:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29