Trafik levhaları Büyükşehir tarafından yenilendi

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından, Erciş ilçesindeki trafik yönlendirme ve durak levhaları yenilendi.

Trafik levhaları Büyükşehir tarafından yenilendi

   Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkalığı, Erciş İlçe Belediye Başkanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün ortak çalışmasıyla ilçedeki trafik yönlendirme ve durak levhaları değiştirildi.

    Çalışma kapsamında Vanyolu, İnönü, Kışla, Gölağzı ve Aşağı TOKİ yolunda dikey ve yatay trafik işaretleri, park yasağı, tek yön, kavşak dönüş yasağı ile durak levhalarında yenileme çalışması yapıldı.

   Konuya ilişkin bilgi veren Ulaşım Dairesi Başkanı Kemal Mescioğlu, çalışmaların devam edeceğini belirterek, “Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yürütülen çalışma kapsamında Erciş ilçemizde yeni belirlenen toplu taşıma güzergâhlarına durak levhaları takıldı. Diğer caddelerimizde ise dikey ve yatay olarak tabir edilen trafik işaret levhaları yenileniyor. Yaklaşık bir haftalık sürede Erciş ilçemizdeki çalışmamızı tamamladık. İnşallah gerek kent merkezi gerekse diğer ilçelerimizde ihtiyaç durumuna göre bu çalışmalarımız devam edecek. Ben başta Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Murat Zorluoğlu’na ve büyük bir özveri ile çalışan ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2018, 12:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29