Tribünlere bir çözüm bulunmalı!

B.Vanspor tribünlerinde misafir takım için ayrılan kocaman bir alanın boş bırakılması, birçok taraftarın tel örgüler arkasında maç izlemeye çalışmasına neden oluyor. Taraftarlar, misafir takım taraftarı için diğer kale arkasında portatif bir bölüm yapılmasını istiyor.

Tribünlere bir  çözüm bulunmalı!

              TFF 3. Futbol Ligi 2. Grupta mücadele eden B.Vanspor'un tribünleri Van'da oynanan her maç dolup taşarken, sürekli misafir takım için ayrılan bölümler boş kalıyor. Oysa kırmızı-siyahlı bazı taraftarlar ise tribünlerde oturacak yer bulamıyor.

 


                   Taraftarlar ise söz konusu soruna çözüm bulmasını isteyerek, "Bizler tribünlerde yer bulamıyoruz. Kapalı tribün yıktırıldı ve yerine henüz portatif tribünler yapılmadı. Sadece temelin atıldığını biliyoruz. Açık dediğimiz tribünler zaten küçücük bir alan. Burası dolunca yüzlerce taraftar da tel örgüler arkasında, bazen ayakta, bazen oturarak maç izliyor. Kale arkası tribünlerin büyük bir bölümü ise her hafta misafir takım taraftarı için ayrılıyor. Ancak bugüne dek doğru düzgün rakip takım taraftarı maç izlemeye gelmedi. Bazen bir kişi, bazen iki kişi orada görünüyor. Yeni Ordu maçında bir kişi vardı. Son maçta ise kimse yoktu, birkaç güvenlik ve polis memuru vardı. Yazık-günah, bizim taraftarlar yer bulamazken, o bölümün boş bırakılması vicdanları yaralıyor. Misafir takım için diğer kale arkasının bir bölümüne portatif tribün yapılabilir. Bizler yetkililerden bu soruna bir çözüm bulmasını istiyoruz" şeklinde yorum yaptılar.
Sultanbeyli Belediyespor ile oynanan maçta, bazı çocuk taraftarların ise tel örgüler arkasında oturmuş vaziyette maç izlemeye çalıştığı görüntüler sosyal medyada yer alınca birçok kişi yorumlar yaparak, tribünlerdeki sorunun acilen çözüme kavuşturulması gerektiği yönünde ifadeler kullandı.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2018, 09:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER