TÜGVA'dan 'Anneler Günü' etkinliği…

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Van İl Başkanlığı Anneler Günü dolayısıyla iftar programı düzenledi. Programa katılan Van Valisi Mehmet Emin Bilmez, annelerin değerinin iyi bilinmesi gerektiğini söyledi.

TÜGVA'dan 'Anneler Günü' etkinliği…

        Önceki akşam özel bir restaurantta düzenlenen iftar programına Van Valisi Mehmet Emin Bilmez, Tuşba Belediyesi Kurucu Başkanı Fevzi Özgökçe başta olmak üzere TÜGVA İl ve ilçe teşkilat mensupları katıldı.

 


          Programda konuşan Türkiye Gençlik Vakfı Van İl Başkanı Tamer Özsoy, “Her yıl Mayıs ayının ikinci pazarı aynı hassasiyetle düzenlediğimiz Anneler Günü programına hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Malumunuz annelerimiz vefakar, cefakar ve bizim en değerli varlıklarımızdır. Bu vesile ile tüm annelerimizin Anneler Gününü tekrar tebrik ederim. Annelerimiz için düzenlediğimiz İftar programımıza katılan başta sayın Valimiz Mehmet Emin Bilmez beyefendi eşi hanımefendi olmak üzere tüm teşkilat mensuplarımıza ve hassaten annelerimize çok teşekkür ederim, şükranlarımı sunarım” diyerek sözlerini tamamladı.
Selamlama için kürsüye çıkan Tuşba Belediyesi Önceki Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe de herkesin ramazan ayını ve tüm annelerin gününü kutladı.

 


        Daha sonra programda söz alan Van Valisi Mehmet Emin Bilmez ise, “Bilindiği üzere toplumun en küçük temel taşı ailedir. Ailenin de temel taşı annedir. Annelerimiz bizim için çok kıymetlidirler. Onların bizim için çektikleri çilelerin ve fedakârlıkların karşılığını vermememiz mümkün değildir.

 


       Bu vesile ile tüm annelerimizin Anneler Gününü kutlarım, saygılar sunarım” dedi.
Yapılan duaların ardından, TÜGVA Ortaokul Temsilcisi Evin Demireki, günün anlam ve önemini anlatan ve salondakilerin oldukça duygulanıran “Sol Yanım acıyor” adlı şiiri okudu.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2019, 09:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER