TÜGVA'dan, Sünnetçioğlu'na ziyaret

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Van İl Temsilcisi Mehmet İsa Deniz, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu’nu ziyaret edip Sağlık camiasının Corona virüsle göstermiş oldukları ve sunulan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

TÜGVA'dan, Sünnetçioğlu'na ziyaret

   Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Van İl Temsilcisi Mehmet İsa Deniz, Türkiye'nin dört bir yanında vatandaşlar, Corona virüs (Covid-19) ile mücadelesinde özveriyle çalışan sağlık personelinin yanında olduklarını  ve bundan dolayı  Van İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Sayın Mahmut Sünnetçoğlu’nu makamında ziyaret ederek,  sağlık camiasına şükranlarımızı   sunmak, kendilerine (TÜGVA) Van gençliği adına plaket takdim ederek teşekkürlerimizi ifade etmek istedik dedi.

   İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu, ziyarette bulunan Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Van İl Temsilcisi yöneticilerine  yapmış oldukları ziyaretten dolayı  teşekkürlerini  belirterek; bütün dünyayı etkisine alan korona virüs salgını mücadelesinde Sağlık Bakanlığımızı başta olmak üzere  büyük bir çaba sarf etmekteyiz. “Hepimiz zor bir dönemden geçiyoruz. Covid19 salgını dünyanın hemen hemen her ülkesini etkilemiş durumda.

   Salgın süresince sağlıklı kalabilmek  çok önemli Sosyal mesafeye dikkat edilmesi ve maske takılmasını önermekteyiz bu süreçte "Biz senin için burada kalıyoruz. Sen de bizim için lütfen evde kal" ifadelerini hatırlatarak çağrıda bulundu.

   Ziyarete TÜGVA Van İl Çalışan Gençlik Koordinatörü Hamza Sığınç  ve yönetimi eşlik etti.  

Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2020, 14:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29