Türkmenoğlu başkanlığında ilk toplantı...

AK Parti Van İl Başkanlığı 6. Olağan kongrenin ardından ilk İl Yönetim Kurulu toplantısını 23. Dönem Van Milletvekili, İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu başkanlığında gerçekleştirdi.

Türkmenoğlu başkanlığında ilk toplantı...
      8 Nisan Pazar günü AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımları ile gerçekleştirilen 6. Olağan il kongresinde tek aday halinde gidilen seçimlerde İl Başkanlığına seçilen 23. Dönem Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, yönetim kurulu ile ilk toplantısını gerçekleştirdi. 
 
     Parti binasında yönetim kurulunun tamamının katılımıyla yapılan toplantı da tanışma ve kaynaşma ile izlenecek yol haritası görüşüldü. Toplantıda konuşan İl Başkanı Türkmenoğlu, yeni yönetim kurulu üyelerine hayırlı uğurlu olmasını diledikten sonra, bundan sonra ki süreçte birlikte yürüyecek ve birlikte çalışacaklarını ve bu çalışmaların da meyvelerini 2019’un Mart ve Kasım seçimlerinde toplayacaklarına inandıklarını ifade etti. 
 
 
    Öte yandan AK Parti İl başkanlığında İl Yürütme Kurulu üyelerinin ise ilerleyen günlerde basın ve kamuoyu ile paylaşılacağı belirtildi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2018, 15:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29