Türkmenoğlu'ndan, 15 Temmuz mesajı…

Ak Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, 15 Temmuz hain darbe girişiminin dördüncü yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Türkmenoğlu'ndan, 15 Temmuz mesajı…

    Türkmenoğlu, mesajında; 15 Temmuz 2016’da milli egemenliğimize kasteden hain darbe girişiminin milletimizin birlik ve beraberliğinin sınandığı tarihi anlardan olduğunu ifade etti.

    Ülkedeki vatandaşların bir destan yazdığını belirten Türkmenoğlu, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bir çağrısıyla kadınıyla, erkeğiyle, yaşlısıyla, genciyle ‘tek yürek’ olan milletimiz, şer odaklarının yürüttüğü tankları çıplak elleri ile durdurup, 15 Temmuz destanını yazdı” dedi.

    Ülkenin bölünmez bir bütün olduğunu ifade eden Türkmenoğlu, “Türkiye Cumhuriyeti, devletiyle ve milletiyle, bölünmez bir bütün olduğunu kanıtlayan bu tarihi günde, ülke olarak demokratik ideallere bağlı, barış ve kardeşlik içerisinde ilelebet yaşayacağımızı tüm dünyaya göstermiş olduk. Gelecekte de ülkemizin bekasını canımız pahasına korumaya devam edeceğiz. Demokrasiden ve milli irademizden asla vazgeçmeyeceğiz. 15 Temmuz gecesi şehadet şerbeti içen şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, şehir yakınlarımıza başsağlığı, gazilerimize bir ömür boyu sıhhat ve afiyet diliyor, aziz milletimizin ’15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutluyorum” dedi.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2020, 15:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER