Türkmenoğlu'ndan forma desteği...

Van’da bir ilk olan Vanspor Store'nin açılışına katılan Ak Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, açılışta hazır bulunan basın mensubu ve taraftarlara destek amaçlı aldığı formaları hediye etti.

Türkmenoğlu'ndan forma desteği...

             TFF 2. Lig kırmızı grupta mücadele eden Vanspor emin adımlarla yoluna devam ediyor.
Vanspor’un geçen sezon şampiyon olması ve bu sezon da şampiyonluğa oynaması kente en çok konuşulan konular arasında yerini alırken, gündeme Vanspor ürünlerinin satıldığı Vanspor Store mağazasının açılması gelmişti.

 


         Bu çerçevede yürütülen çalışmalar sonucunda Vanspor ürünlerini satan Vanspor Store açıldı.
Van Futbol tarihinde bir ilk olan Vanspor store açılmasıyla birlikte yoğun bir ilgiyle karşılandı. Geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan Vanspor storenin açılışına katılan Ak Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Vanspor’a destek amaçlı satın aldığı yaklaşık 100 formayı açılışa katılan tüm basın mensupları ve taraftarlara dağıttı.

 


         Türkmenoğlu, gazetemiz spor yazarı Salih Deniz’e yaptığı açıklamada, "Bu takım hepimizin ve hepimizi temsil etmektedir. Bugün bu storenin açılması beni gerçekten duygulandırdı. Takımımızın geçen sezon elde ettiği başarı ve bu sezonki hedefi taktire şayandır. Bu yolda hepimizin her daim takımın yanında olması ve maddi manevi olarak destek vermesi gereklidir" şeklinde konuştu.

 


          Türkmenoğlu, sözlerine devamla, "Efsane geri döndü, dönüşü de muhteşem oldu. Bakın şampiyon olduk yeni bir şampiyonluğa doğruda gidiyoruz, store açıldı taraftar sayımız daha da çoğaldı. Vanspor Vanındır Van halkınındır. Van halkının dışında Bölgedeki insanları da biz Vanspor’lu yapacağız. Bu çerçevede adım adım kurumsallaşarak, belirli bir sisteme oturturularak, hiç kimseye bağımsız kalmadan kendi ayakları üstünde duran bir Vanspor istiyoruz bunun için çalışmalıyız. Önümüzdeki süreçte Vanspor için üstümüze ne düşerse yapmaya hazırız. Çok mütevazi ve değerli bir teknik direktörümüz var. Taktire şayan bir başarıya imza attılar. Tekrardan yönetimimizi teknik kadromuzu ve futbolcu kardeşlerimizi verdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyor başarılar diliyoruz" dedi. TFF 2. Lig kırmızı grupta mücadele eden Vanspor Cumartesi lig maçında deplasmanda Bodrumspor’la karşılaşacak.

 


        Kırmızı siyahlı ekip bu maçın ardından Balıkesir’e hareket ederek Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında deplasmanda Balıkesirspor’la karşılaşacak.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2019, 17:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER