Türkmenoğlu'ndan yaşlılara ziyaret…

AK Parti Van İl Başkanı, 23. Dönem Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, yaşlılar haftası münasebetiyle ildeki yaşlıları ziyaret ederek dualarını aldı.

Türkmenoğlu'ndan yaşlılara ziyaret…

     AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkanlığı'nın 'Yaşlılara Sahip çıkıyoruz' projesi kapsamında AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran ve AK Parti beraberindeki partililer, Van'ın en yaşlılarını evlerinde ziyaret ederek Yaşlılar haftasını kutlayıp dualarını aldı.


     Van Merkeze bağlı 108 yaşındaki Suliye İmrel ve 114 yaşındaki Ömer Elpe'yi evlerinde ziyaret eden Başkan Türkmenoğlu ve beraberindeki partililer yaşlılar ile bir süre görüştükten sonra sorun ve sıkıntılarını da dinledi.
Yaşlıların, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklar olduklarını ifade eden Başkan Türkmenoğlu, yaşlı bakım ücretlerinin AK Parti döneminde sağlandığını hatırlatarak, yaşlıların huzur bulacakları yerin kesinlikle çocuklarının yanı olduğunu vurguladı.


    Başkan Türkmenoğlu, "AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkanlığı'mızca 'Yaşlılara sahip çıkıyoruz' projesi kapsamında ve Yaşlılar haftası dolayısıyla Van Merkezde yaşayan Suliye İmrel teyzemiz ile Ömer Elpe amcamızı ziyaret ederek hayır dualarını aldık. Rabbim onlarla birlikte bütün yaşlılarımıza sağlıklı ve hayırlı ömür versin" dedi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2018, 16:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29