Türkmenoğlu: Van için çözümde görev almalıyız!

Van’ın köklü ailelerinden Karakelle Ailesi, Ak Parti İl Yönetimi ve ailelerine mensup kişileri dostluk yemeğinde konuk etti. İşadamı Yaşar Karakelle tarafından verilen yemekli programda konuşan Ak Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Van için herkesin çözümde ittifak halinde çalışması gerektiğini vurguladı.

Türkmenoğlu: Van için çözümde görev almalıyız!

            İşadamı Yaşar Karakelle tarafından, Ak Parti İl Yönetimi ile Karakelle Ailesi mensupları ve dostları onuruna, Kazım Karabekir Caddesi üzerinde bulunan Lacasa adlı restoranda yemekli bir program tertip edildi.
Yemek sonrası Emekli İmam Kamil Koyuncu tarafından okunan duanın ardından söz alan Ak Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, kendilerini yemekte ağırlayan Karakelle Ailesi’ne ve İşadamı Yaşar Karakelle’ye teşekkür etti.

 


       Türkmenoğlu, “Bizler de Ak Parti camiası olarak bugün sizlerle birlikte olduk. Bu sofrayı birlikte paylaştığımız için mutluyuz. Rabbim bu sofraya bereket versin, Halil İbrahim sofrası eylesin. Allah bizleri verenlerden, paylaşanlardan eylesin. Ben hepimiz adına Yaşar Karakelle kardeşimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

  
         Van’da yaşayan herkesin mutlu olmasını arzuladıklarını dile getiren Ak Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, “Bizler bu kentte yaşayan herkesin mutlu olmasını, huzur içinde ve refah içinde yaşamasını arzuluyoruz. Saflarımızı sık tutmalıyız. Birlik ve beraberliğimizi korumalıyız. Bu şehirde yaşayan herkesin ileriye daha pozitif bakan, güzel hedefler besleyen bir nesil bırakması gerekir. Van’ın çözümünde birlik olalım. Güzel bir atasözü var; çözümde görev almayan, sorunun parçası olur diye. Bizler çözümde görev almalıyız. Ben hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 


       Konuyla ilgili düşüncelerini aldığımız İşadamı Yaşar Karakelle ise, “Bugün Ak Parti İl Başkanımız Kayhan Türkmenoğlu ve yönetimini Karakelle Ailesi olarak yemeğe davet ettik. Sağ olsun teşrif buyurdular, bizleri kırmadılar. Yemeğin adını da bir dostluk yemeği olarak düşündük. Böyle güzel insanlarla bir araya gelmek bizleri mutlu etti. Bizler Kayhan Bey ile çok uzun yıllardır tanışıyoruz. Baba dostlarımızdır. Kayhan Beyin babası Rahmetli Niyazi amca ve annesi Rahmetli Firdevs annemiz, bizim babalarımız, annelerimiz ile dostlardı. Bizler de bu davaya inanmışız. Ülkemizi her anlamda bölmeye çalışan hainler vardır. Türkiye dünyanın en güzel ülkelerinden biridir. Marmarası, Ege’si, Akdeniz, Karadeniz ve tüm Anadolu bölgesi güzellikleriyle herkesi kıskandırıyor. Bu ülkemize sahip çıkmalıyız” ifadelerini kullandı.

 


        Yemekli programa; Ak Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu’nun yanı sıra; Başkan Yardımcısı Abdullah Çalım ve yöneticiler, Başkale Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Sami Karakelle, Van’ın Eşraflarından Mustafa Sivri, Kamil Koyuncu ve Karakelle Ailesi’nden çok sayıda kişi katıldı.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2019, 18:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER