Tuşba'da sınava giren öğrencilere belediye ikramı…

Tuşba Belediyesi, bugün gerçekleştirilen üniversite sınavı birinci oturumuna giren öğrencilere su, kek ve meyve suyu ikramında bulundu, maske dağıttı.

Tuşba'da sınava giren öğrencilere belediye ikramı…

   

Eğitimci olan Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, öğrenci dostu uygulamalarına bir yenisini daha ekledi. Tuşba Belediyesi ekipleri, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kampüs alanından 2 ve diğer ilçe genelindeki okullardan da birer     olmak üzere kurulan 13 stantta öğrenci ve velilerine ikramlar da bulundular.

Öğrencilerin sınava girmeden önce rahatlaması gerektiğini dile getiren Başkan Akman, öğrenci ve velilerin sınav günü stresli bir ruh halinde olabildiklerini ifade ederek, “Bizler bu küçük tatlı ikramlarımızla öğrencilerimizin biraz moral bulması istedik. Sadece çalışmak değil çevresel etmenler de öğrencilerin başarılarını etkiliyor. Bu küçük ikramlarla öğrencilerimiz bir nebze olsun nefes almalarını ve sınava girerken,  stresten uzak rahat bir şekilde girmelerini istedik.

 

    İkramların ilçemiz sınırları içerisinde bulunan merkezi konumdaki okulların tümünde yapıldığını ifade eden Başkan Akman, gençlerimizin ve eğitimin her zaman destekçisi olduklarını söyledi. Başkan Akman, “Destek olmaya da devam edeceğiz. Belediye olarak üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız. Öğrencilerimize ücretsiz olarak maske dağıtacaklarını su, kek ve meyve suyu gibi ikramlarda bulunacaklarını ifade edildi. Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2020, 15:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29