Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Ceylani'den okul ziyaretleri

Tuşba ilçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani Kalecik Mahallesinde bulunan Kalecik İlkokulu, Kalecik Atatürk Ortaokulu ve Kalecik Hüma Hatun Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrenci, öğretmen ve okul yöneticileriyle bir araya geldi.

Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Ceylani'den okul ziyaretleri

    Okul kurum ziyaretleri kapsamında eğitimle ilgili sorunları yerinde görmek öğretmen ve öğrencilerle bir arada olmak ve moral, motivasyonda bulunmak amacı ile okul ziyaretlerine devam eden Ceylani, yaptığı ziyarette ilk olarak okul kantinlerini denetleyerek sınıfları tek tek dolaştı, derslere iştirak ederek öğrencilerle sohbet etti.

    Ceylani, okul yöneticilerinden yapılan çalışmalar, etkinlikler ve okulların başarı durumlarıyla ilgili bilgi aldı. Ardından öğretmenlerle toplantı yapan Ceylani, eğitim öğretim ile ilgili ihtiyaç ve istekleri dinledi, gelen talep ve önerileri dinledikten sonra okulun bölümlerini gezip incelemelerde bulundu.
     Öğretmenlerle öğretmenler odasında bir araya gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, “Gücümüz yettiğince okullarımızı gezerek, öğretmenlerimizle, öğrencilerimizle tanışacağız. Başarıyı da, sorumluluğu da paylaşmak lazım ve eğer bir başarı isteniyorsa bu aile havası muhafaza edilmeli. Öğrencilerimizin birinci yarıyılda göstermiş oldukları gayret ve azmi ikinci yarıyılda da arttırarak devam ettireceklerine yürekten inanıyoruz. öğrencilerimizin zararlı alışkanlıklardan alıkonulması ve okuma alışkanlığı edinerek akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarılar edinmeleri hususunda yardımcı olmamız lazım. Kaliteyi bir yaşam şekli olarak benimseyen ve özümseyen, verdikleri destekle eğitim ve öğretime katkı sağlayan tüm öğrenci velilerimize teşekkür ediyoruz. 2017-2018 Eğitim-öğretim yılı birinci yarıyılında öğrencilerimiz birbirinden anlamlı başarılar sergilemişlerdir. Mutlu ve başarılı nesiller için bu gayret ve başarılı nesillerin yetişmesi için ikinci yarıda da devam etmesi temennisi ile idareci ve öğretmenlere yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ederim” dedi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2018, 11:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29