Uçar: Çıkışımızı sürdürmek istiyoruz

Kayseri Erciyesspor deplasmanından güzel bir sonuçla dönen B.Vanspor, Yeşil Bursa maçına kilitlenirken, gazetemize konuşan Teknik Direktörü Feyyaz Uçar "Cumartesi günü saat 13.00'te kendi sahamızda oynayacağımız Yeşil Bursaspor maçını da kazanarak yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Uçar: Çıkışımızı sürdürmek istiyoruz

   Bölge: Salih Deniz
    Ligin 17. Haftasında Ankara Demirspor deplasmanın dan 1 puanla dönen B.Vanspor, 18. Hafta maçında ise evinde Kırıkhanspor'la 1-1 berabere kalmıştı. 19. Hafta da Kayseri Erciyesspor deplasmanına giden kırmızı siyahlı ekip, 10-2 lik bir galibiyetle dönmüştü.
Teknik direktör Feyyaz Uçar'la istikrarlı bir gidişat yakalayan kırmızı siyahlı ekip, 29 puanla 9.sırada yer alıyor.
Kayseri Erciyespor deplasmanından alınan farklı galibiyetle averajını da düzelten B.Vanspor, Cumartesi günü Yeşil Bursaspor'u konuk edecek.
     Kayseri Erciyesspor ve Yeşil Bursaspor maçlarıyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan B.Vanspor teknik direktörü Feyyaz Uçar, Kayseri Erciyesspor deplasmanın da iyi bir sonuç elde ettiklerini belirti.
    Uçar, "Kayseri Erciyesspor maçı beklediğimiz bir ortamda geçti. Rakibi kesinlikle küçümsemedik. Kayseri Erciyesspor'u 10-2 mağlup ettik. Çok gol pozisyonuna girdik ve şanslı günümüzdeydik. Golleri erken bulduk, maçtan önce de ifade ettiğim gibi rakibi küçümsememizin, saygı duymamızın semeresini gördük. Aksi bir durum olsaydı, 1-0 veya 2-0 yenik duruma düşseydik, zor olacaktı. Ayrıca averajımız açısından da bu skor çok iyi oldu. Attığımız gollerin organizasyonu, hazırlanışları da güzeldi. Onun dışında hala gol yememiz bizi düşündürüyor. Skorun verdiği rahatlıkla oyun disiplininden biraz koptuk. Bunlar bizim yapmamamız gereken şeylerdir. Bundan sonra daha da tedbirli olarak yolumuza devam edeceğiz" dedi.
    Cumartesi günü Yeşil Bursasspor'u Van'da ağırlayacaklarını dile getiren B.Vanspor teknik direktörü Feyyaz Uçar, "Bu hafta bana göre zorlu bir maç var. Küme düşme potasında bulunan Yeşil Bursaspor bizden puan almak için mücadele edecek, ama bizde kazanmak için her şeyi yapacağız. Çünkü bizim acilen iç saha galibiyetine ihtiyacımız var. Takımımız iç saha maçında biraz panik yapıyor. Kırıkhanspor maçında bunu net gördük. Rakibin eksik kalmasına rağmen çok gereksiz pas hataları yaptık. Bunu bir an önce çözmenin yolu iç sahada galibiyet almaktır. İnşallah onu bu hafta taraftarlarımızın desteğiyle başaracağız. Yeşil Bursaspor maçı bizim için çok önemlidir. Taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Bir iç saha galibiyetine şiddetle ihtiyacımız var" tüm taraftarlarımızı maça bekliyoruz" dedi.
   Takımda bazı eksikler olduğunu belirten Feyyaz Uçar, "Sedat muhtemelen bu hafta da yok, onun dışında Ali Kuleli yetişemeyecek. Gökhan Ünal'ın hafif bir hastalığı var. Dinleniyor. Çok ciddi bir şeyi yok. Sedat ve Ali Yeşil Bursaspor maçında olmayacak. Diğer oyuncuların son durumuna bakacağız. Büyük ihtimalle Cemil de yetişmeyecek. Çünkü oyuna girdikten sonra ağrısı nüksetti. Ama her ne olursa olsun Yeşil Bursaspor maçını kazanıp, hem sahamızdaki galibiyet zincirini kıracağız, hem de Zirve ve Play Offa bir adım daha yaklaşmış olacağız. Kırıkhanspor maçında o soğuk havaya rağmen bizi yalnız bırakmayan ve destekleyen tüm taraftarlarımızı tekrar yürekten kutluyor, Yeşil Bursaspor maçına herkesi bekliyoruz" dedi.
   Cumartesi günü Yeşil Bursaspor'u konuk edecek olan B.Vanspor, 14 Şubat Çarşamba günü ise Darıca Gençlerbirliğispor deplasmanına gidecek. Bu maçın ardından 18 Şubat Pazar günü ise Bağcılarspor'u konuk edecek.
   Kırmızı siyahlı ekip yaklaşık 10 gün içinde 3 karşılaşma oynayacak.

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2018, 17:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29