Uçar: Puan kaybına tahammülümüz yok!

Gazetemize özel açıklamalarda bulunan B.Vanspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, Pazar günü saat 16.00'da konuk edecekleri Karşıyakaspor'u mutlak suretle yenmek istediklerini söyleyerek, "Bizim bu maçı mutlaka kazanmamız gerekiyor. Çünkü puan kaybına tahammülümüz yok" ifadelerini kullandı.

Uçar: Puan kaybına tahammülümüz yok!

         TFF 3. Futbol Ligi 2. Grupta mücadele edecek olan B.Vanspor, yarın evinde ülkenin en köklü takımı olan ve geçtiğimiz sezonki kadrosunu koruyan Karşıyakaspor ile karşılaşacak.

 


        Van Atatürk Şehir Stadı'nda oynanacak olan maç saat 16.00'da başlayacak.
Maç öncesi gazetemize özel açıklamalarda bulunan B.Vanspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, "Doğruyu söylemek gerekirse takımların hazır olması için birkaç hafta lazım. Ancak bizim puan kaybına tahammülümüz yok. Mümkün olduğu kadar iyi bir şekilde başlayıp iyi götürmek istiyoruz. Takımın bugün çok iyi gözükmemesi bence çok kötü bir şey değil, aksine iyi bir şeydir" dedi.
Son hazırlık maçında Manisaspor'u 2-1 mağlup ettiklerini söyleyen Feyyaz Uçar, "Geçtiğimiz hafta hazırlık maçında Manisaspor ile karşılaştık. Maçı kazandığımız için mutluyuz" dedi.

 


            Hazırlıkların bir nevi tamamlandığını, idmanda iki ayrı takım oluşturarak maç yaptırdıklarını söyleyen Uçar, "Oluşturduğumuz takımlar bir birini zorladı. Bir takım iyi gözükseydi öbür takım demek ki müdafaa yapmıyordu, defansta zorlanıyordu. Dolayısıyla iki takım birbirini zorladı. Beyaz takım diğer takımı zor da olsa yenebildi. Bu güzel bir gelişmedir benim açımdan. Demek ki birbirini zorlayabilecek oyuncular almışız. Alternatifli bir takım almışız. Çünkü böyle çok gollü çok güzel gözüken şeylerin sonunda hayal kırıklığı oluşabilir. Dolayısıyla bugün hava fazla sıcak özellikle maç saatinde oynamak istedik. Aşağı yukarı bu hava koşullarında oynayacağız ve bu biraz zorlayacak. Tabi aynı şey yalnız bizim için değil rakip takım içinde geçerli. Yarın idmandan sonra takımı kampa alacağım. 2 gün kampa girip ondan sonra ilk maça başlayacağız hayırlısıyla. Mevki olarak eksiğimiz yok. Sakatımız da yok. Zaten başkanımız yeteri kadar transfer yaptı. Alternatifli bir takım oluşturduğumuzu düşünüyoruz" dedi.

 


           "ROTASYON YAPMAK ZORUNDAYIZ"
Eylül ve Ekim ayı içerisinde 12-13 maç yapacaklarını söyleyen Uçar, "Önümüzde eylül ve ekim ayında 13 tane maç var. Tabi kupaya devam edersek bu 13 maçta rotasyon yapmak zorundayız. Dolayısıyla kadromuzun derinleri bize bu şansı verecek. Ve ilerleyen haftalarda esas kadro yavaş yavaş oluşacaktır. Van şehri futbol takımı olarak yukarıları hak ediyor. Bizden önce bazı sıkıntılar yaşanmış bizde bazı sıkıntılar yaşadık. İnşallah tekrardan o eski günlere dönmek istiyoruz. Bunun için maddi manevi her şeyini ortaya koyan bir başkanımız var. Ona layık olmaya çalışacağız. Taraftarımızdan isteğimiz bizi desteklemeleridir. Çünkü yıllardır oynadım hocalık yaptım. Futbolda ayaklardan biri eksik olursa bu iş olmuyor. Dolayısıyla taraftara ihtiyacımız var. Teknik heyet, sporcular, taraftar, yönetim, medya vs tüm bu ayaklar büyük önem arz ediyor. Dolayısıyla kenetlenmek zorundayız. Ve bu şekilde şampiyonluk oluyor, diğer şekilde olmuyor" ifadelerini kullandı.
Uçar, yarın oynanacak olan Karşıyaka maçında tribünlerin dolması gerektiğini hatırlattı. Bölge:Ziya Türk 

Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2018, 08:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29