Üçbaş, İskele sakinleriyle bir araya geldi

24 Haziran seçimlerine çok kısa bir süre kala siyasi parti temsilcilerinin çalışması sürerken, MHP Van Milletvekili adayı Ramazan Üçbaş da İskele sakinlerini ziyaret etti.

Üçbaş, İskele sakinleriyle bir araya geldi

         Seçim çalışmaları kapsamında Van ve ilçelerinde çalışmalarını ve ziyaretlerini aralıksız sürdüren MHP Van Milletvekili Adayı Ramazan Üçbaş ve MHP İl Başkanı Salih Güngöralp, İskele Mahallesi halkını ziyaret ederek bir süre sohbet etti.
İskele Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek "Halka hizmeti hakka hizmet kabul eden bir kadro ile karşınıza çıktık" diyen MHP Van Milletvekili Adayı Ramazan Üçbaş, "Bildiğiniz gibi önümüzde Türkiye'nin kaderini tayin edecek belki de tarihinin en önemli seçimi ile karşı karşıyayız. Ben şahsım olarak 30 yıldır Milliyetçi Hareket Partisinde hizmet verdim ve şimdi ise 27. Dönem Milletvekilliği adaylığımı koydum. Şahsım olarak sadece sizler için Milletvekilliği değil hizmetkâr olmak için de Ankara'da sizleri temsil etmeye çalışacağım. Bunu bilmenizi isterim ki eğer Milletvekili seçilirsem sizlerin Ankara'da da bir evi olduğunu ve sizlerin emrinde olacağımı bilmenizi isterim" dedi.

 


            Söz konusu seçimin önemine vurgu yapan Üçbaş, "Bu seçim sadece Van değil, Doğu Anadolu değil tüm Türkiye'nin kaderini tayin edecek bir seçimdir. 24 Haziran 2018 seçimleri hem bölge açısından hem de Türkiye açısından çok büyük önem arz ediyor. Bu seçimlere iştirak eden tüm siyasi partileri demokrasinin değişmez unsurları olarak görüyor hepsini kardeş olarak ilan ediyoruz. Hangi siyasi görüşten olursa olsun, hangi mezhepten olursa olsun, hangi etnik gruptan olursa olsun hepsi cenabı Allah'ın mukaddes emanetleri ve biz kardeşimiz olarak görüyoruz. Ülkücü hareket olarak olmazsa olmazlarımız var ve bu değerlere sahip çıkanlar bizlerin kardeşleridir. Üçüncüsü Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin ilelebet yaşatılması ülküsü kısacası Şehitlerimizden kanını alan canımızdan aziz bildiğimiz Ay Yıldızlı Bayrağımız bizim onurumuz, Şerefimiz, Namusumuz diyen herkesi kardeş ilan ediyoruz. Bugün Van'ı ele alırsak sürekli ezilmiş bir halk kitlesi var. Allaha şükürler olsun ama biz bu seçimlerde çok değerli kardeşlerimizle çok iyi bir kadro kurduk. Benim değerlerime sahip çıkacak insanlarımız var ve halka hizmeti hakka hizmet kabul eden bir kadro ile karşınıza çıktık sohbetin" şeklinde konuştu.

 


          Mahallede yapılan konuşmanın ardından MHP Van Milletvekili Adayı Ramazan Üçbaş ve MHP İl Başkanı Salih Güngöralp, esnaf ziyaretleri yaptıktan sonra ziyaret son buldu.

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2018, 18:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29