Üçbaş, köy ziyaretlerinde bulundu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Van Milletvekili adayı Ramazan Üçbaş ve yönetimi, seçim çalışmaları kapsamında Van Merkeze bağlı Köyleri ziyaretlerde bulundu.

Üçbaş, köy ziyaretlerinde bulundu

            Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Adayı Ramazan Üçbaş seçim çalışmaları için ziyaret ettiği Van'ın merkez köylerinde yaptığı konuşmada: “24 Haziran Genel seçimleri sürecinde 'köylü milletin efendisidir' diyor köylülerimizin bizlere vereceği desteklerin önemli olduğunu belirtmek istiyorum” dedi.

 


          Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Adayı Ramazan Üçbaş, 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Genel seçimlerde Van'ı MHP'yi Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde temsil edebilmek için köylerde yaşayan hemşerilerini ziyaret ederek, seçim çalışmalarına devam etti.

 


          Van Milletvekili Adayı köy ziyaretlerinde MHP Van İl Başkanı Salih Güngöralp eşlik etti.
Seçim çalışmalarına hız veren Milletvekili adayı Ramazan Üçbaş ve beraberindekiler Van merkeze bağlı Köyleri ziyarette bulunarak Köy heyeti ile bir araya geldi.

 


        Köy sakinleri ve heyeti ile sohbet ederek icraatlarından bahseden Milletvekili adayı Ramazan Üçbaş, 24 Haziran’a az bir süre kaldı, yapılacak olan seçimin vatana millete ve devletimize hayırlı olması dileğinde bulunarak, “Elimizden geleni yapıyoruz. Fırsat buldukça sokağa inip vatandaşları dinliyoruz, onlarla fikir alış verişinde bulunuyoruz. Hem kendimizi tanıttık hem de vatandaşların isteklerini dinledik. İlimize hizmet yapmak için aday olduk ve İlimiz için yapılacak çok hizmetlerin olduğunu da biliyoruz. Bugün sizlerin yanına geldiğim gibi yine hep yanınızda olacağım. Milet Meclisinde sizlerin sesi olmaya çalışacağım. Hiç yolumdan sapmadım ve zikzak çizmedim. Allah’ın izni sizlerin desteği ve duası ile de hayatım boyunca şaşmayacağım. Rabbim çıktığımız bu kutlu yolda bizleri muzaffer eylesin" dedi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2018, 18:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER