Üçbaş: Umarım seçimler huzur içinde tamamlanır

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Van Milletvekili adayı Ramazan Üçbaş, 24 Haziran seçimlerinin huzur içinde geçmesini belirterek, tüm siyasetçilere başarılar diledi.

Üçbaş: Umarım seçimler huzur içinde tamamlanır

             MHP Adayı Ramazan Üçbaş, MHP İl Başkanı Salih Güngöralp ve yönetim kurulu üyeleri, Van- Ahlat Kültür ve Eğitim Derneği'ni ziyaret etti.

 


            Bu seçimlerin huzur ve kardeşlik ortamı içerisinde geçmesini dileyen MHP Van Milletvekili adayı Ramazan Üçbaş, "Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Van'ımız için, memleketimiz için ve Türkiye'miz için en iyisinin olmasını istiyoruz. Memleketimiz için öyle bir hizmet yapalım ki gelecek nesillere örnek olalım" dedi.

 


            En ücra köşedeki insanın bile derdini dert etmeyecek ise söz konusu görevin nasip olmamasını dileyen Üçbaş, "Çünkü ben o insanların gönlünü kazanmalıyım ki benim şahsımda da inandığım değerlere ve fikirlere muhabbet duysun. MHP'nin böyle bir Milletvekili adayı vardı ve bizleri ölçü alsınlar. Ben şahsım ve heyetimle buraya gelerek sizlerle tanışmak için geldim. Oy istemek şahsım olarak en son düşüneceğim şeydir. Sizlerin katkı ve dualarınız gücümüze güç katar ama önemli olan sevgi ve muhabbettir. Ben her gittiğim yerde de söylüyorum İnşallah bu seçimler huzur ve kardeşlik ortamı içerisinde geçer " şeklinde konuştu.

 


          Ziyaretlerinden dolayı memnunluk duyduğunu ifade eden Van-Ahlat Kültür ve Eğitim Derneği Başkanı Abdulgani Kaya, "Önümüzde gerçekleşecek olan Milletvekilliği seçimlerimiz İnşallah hayırlısı olur. Yıllardır bizler Van ilinde oy kullanıyoruz. Bilindiği üzere bölgemizde ve ilimizde yaşanan siyasi sıkıntılarımız var ve bu sıkıntılarımızı da siyaset ile halletmeye çalıştık. Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin ve bizleri ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ederim" dedi.
MHP Milletvekili adayı Ramazan Üçbaş beraberindeki heyetle düzenlenen ziyaretin ardından hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2018, 17:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29