Üniversiteli öğrencilerden yıl sonu sergisi...

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde (YYÜ) Mimarlık Tasarım Fakültesi 2018-2019 öğretim yılı dönemi final çalışmaları sergisi düzenlenen törenle açıldı.

Üniversiteli öğrencilerden yıl sonu sergisi...

            Şehit Polis Halil Hamuryen Yemekhanesi'nde açılan sergide konuşan YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal öğrencilerin yıl sonu için hazırladıkları projeleri çok beğendiğini ifade ederek, "Bu projeler fakültemizde verilen eğitimin de bir göstergesidir. Mimarlık fakültemiz üniversitemizin en önemli fakültelerinden biridir. Mimarlık ve Tasarım fakültemiz yeni olmasına karşın kaliteli akademisyenleri ile yetiştirdikleri öğrencileri  ne kadar iyi eğittiklerini bu sergi ile göstermiş oldular. Fakültemizin tüm akademik ve idari personelini bu emeklerinden dolayı kutluyorum." şeklinde konuştu.

 


            Konuşmaların ardından öğrencilerin finaller için hazırlamış oldukları eserleri tek tek inceleyen Rektör Battal öğrencilerle bir süre sohbet etti. Açılışa Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Murat Demirel, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Onur Şatır, Doç. Dr. Serkan Kemeç, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2019, 15:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER