Ünlü sanatçılar Sütçü Kenan'da kahvaltı yaptı

15 Temmuz Şehitlerini Anma Gecesi için Van'a gelen TRT Ses Sanatçıları İhsan Güvenç ve Alp Arslan, Van Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri Mustafa Yalçın ile birlikte Sütçü Kenan'da meşhur Van kahvaltısı yaptı.

Ünlü sanatçılar Sütçü Kenan'da kahvaltı yaptı

                       TRT Ses Sanatçılarını Sütçü Kenan'da ağırlayan Kenan Çoşkun, ülkenin sanat camiasının önemli isimlerini ağırlamaktan dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, Van'a gelen her kesimin ilk tercihinin Van kahvaltısı olduğunu söyledi.

 


           Tadı, zengin menü, çeşit, tazelik ve kalite anlamında Van kahvaltısı artık bir marka haline geldi. Öyle ki Van'ı ziyaret eden siyaset, diplomat, bürokrat, spor, sanat, turizm, işadamı  camiası Van kahvaltısı yapmadan ilden ayrılmıyor.

 


               Van kahvaltısının en önemli mekanlarından biri olan Sütçü Kenan'a uğrayan, Van kahvaltısından tadan TRT Ses Sanatçıları İhsan Güvenç ve Alp Arslan, Van kahvaltısını öve öve bitiremedi.

 


             Kahvaltının Türkiye'nin her yerinde önemli bir yemek olduğunu belirten sanatçılar, özellikle Van'ın kahvaltı ile bütünleşen bir il olduğunu, kahvaltı için en doğru adresin yine Van olduğundan söz ettiler.

 


       Doğal ve zengin ürün çeşitliliği ile Van Kahvaltısının dünyada bir marka olarak bilindiğini belirten TRT Ses Sanatçıları, Van denince akla il gelen düşüncenin Van Kahvaltısı olduğunu ifade ettiler.

 


        Misafirperverliğiyle de Van'ın bambaşka bir il olduğundan söz eden sanatçılar, kendilerine gösterilen yakın ilgi, alaka ve sıcak karşılamadan dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2018, 08:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER