Usta Gazeteci-Yazarlar Van'a geliyor

Ülkenin en fazla okunan yazarlarından Abdurrahman Dilipak, Selahattin Eş Çakırgil ve Yıldıray Oğur, 27 Ekim günü Van'a geliyor. 'Van'dan Sesleniş' adlı panele katılacak olan gazeteci-yazarlar, gündeme ilişkin konuları da değerlendirecek.

Usta Gazeteci-Yazarlar Van'a geliyor

           Gazetemiz Yazarı ve aynı zamanda www.vansiyaseti.com adlı internet sitesi sahibi A.Baki Karacanın organizasyonunda, üç usta gazeteci-yazar Van'a geliyor.

 


          Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak, Selahattin Eş Çakırgil ve Yıldıray Oğur, 27 Ekim Cumartesi günü saat 13.00'te Van Ticaret ve Sanayi Odası'nda 'Van'da Sesleniş' adlı panele katılacak.

 


          Konuyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan panelin organizatörü ve aynı zamanda Gazeteci-Yazar A.Baki Karaca, "Ülkemizde yaşanan son süreç, ekonomik durumlar, dış etkenler ve gündeme dair değerlendirmelerde bulunmaları için usta gazeteci-yazarlar 27 Ekim Cumartesi günü ilimizi teşrif edecek. Yeni Akit Gazetesi Yazarı Abdurrahman Dilipak, Star Gazetesi Yazarı Selahattin Eş Çakırgil ve Karar Gazetesi Yazarı Yıldıray Oğur, saat 13.00'te Van TSO toplantı salonunda halkımızla bir araya gelecek. Panelimizin faydalı geçeceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2018, 13:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER