Vali Karaloğlu'ndan B.B.Vanspor'a ziyaret…

Van'da en uzun süreli Valilik görev yapanlardan biri olan Eski Van Valisi ve şimdiki Antalya Valisi Münir Karaloğlu, kamp çalışmalarını sürdüren B.B.Vanspor takımını ziyaret ederek, kulüp başkanı Servet Yenitürk, yöneticiler ve sporcularla görüştü.

Vali Karaloğlu'ndan B.B.Vanspor'a ziyaret…

   Bölge: Salih Deniz
   B.B.Vanspor devre arası hazırlıklarını Antalya'da sürdürürken, Van'da uzun süre valilik görevini yürüten, ardından Bursa'ya, oradan da Antalya'ya atanan Vali Münir Karaloğlu, takımın kamp yaptığı otele bir ziyaret gerçekleştirdi.
Burada kulüp başkanı ve yönetimi tarafından karşılanan Vali Karaloğlu, Vanspor'un başarılı geçmişinden söz etti.
   Vali Karaloğlu, "Van şehri futbol geçmişi olan ve futbolu bilen bir şehir. Vanspor'un geçmişteki başarıları da ortada. İnşallah yeni yönetim, yeni hoca ve güçlendirilmiş takımla Van Büyükşehir Belediyespor üst liglere yeniden geri döner diye temenni ediyorum. Feyyaz hoca hem Türkiye'de futbol oynadığı dönemde hem de hocalığı ve kişiliğiyle hepimizin takdir ettiği bir isim. İyi bir yönetim oluşturulmuş gördüğüm kadarıyla. İnşallah bu sene başarı gelir. Van'ın futbol takımının üst liglerde hatta süper ligde olması sadece Van'da yaşayanlar için değil Türkiye'de yaşayan herkes için güzellik olur.Ülkenin en doğusunda, bir serhat şehrinden yer alan bir futbol kulübünün üst ligde olmasını herkes ister. Vanspor süper ligdeyken herkesin zaten sempatisini kazanmış bir takımdı. İnşallah eski günlerine döner diye temenni ediyorum. Yönetim ve hocamıza başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2018, 15:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER