Vali Zorluoğlu, Müdür Ekici'yi kabul etti

Van Valisi Murat Zorluoğlu, İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici ve beraberindeki emniyet personelini, emniyet teşkilatının 173. kuruluş yıldönümü ve 10 Nisan Polis Günü dolayısıyla makamında kabul etti.

Vali Zorluoğlu, Müdür Ekici'yi kabul etti

    Sabah saatlerinde valilik önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk sunarak kuruluş yıldönümü etkinliklerini sürdüren İl Emniyet Müdürü Ekici ve teşkilat mensupları, burada saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı’nı okuduktan sonra vilayete geçti.

    İl emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri ve çeşitli birimlerden polis memurlarının da yer aldığı heyetle valilik makamına gelen İl Emniyet Müdürü Ekici, Vali Zorluoğlu’na çiçek ve günün anısına porselen vazo takdim etti.
    Teşkilat mensuplarına ziyaretleri için teşekkür eden Vali Zorluoğlu, kabulde yer alan heyet nezdinde, milletin huzur ve güvenliği için gayretle çalışan tüm polislere minnettar olduklarını belirterek, devletin de tüm imkânlarıyla her daim yanlarında durduğunu hatırlattı.
   Makamda bir süre hasbıhal ettiği heyete, bundan sonraki meslek yaşamlarında kazasız, belasız, hayırlı görevler dileyen Vali Murat Zorluoğlu, ziyaret sonunda İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici’ye başarı belgesi verdi.

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2018, 17:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER