Vali Zorluoğlu'ndan MHP'ye ziyaret…

Vali Murat Zorluoğlu, kurum ve parti ziyaretleri kapsamında, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Vali Zorluoğlu'ndan MHP'ye ziyaret…

    MHP İl Başkanı Mehmet Salih Güngöralp ve parti yöneticileri tarafından parti binası önünde karşılanan Vali Zorluoğlu, diğer partililerle de bir araya geldiği ziyarette, MHP'nin geçmişte olduğu gibi şimdi de ülkenin gelişmesi için büyük hizmetler veren bir parti olduğunu söyledi.

    Partinin kurucusu Alparslan Türkeş'i rahmetle yad eden Vali Zorluoğlu, MHP'nin ülkede yaşanan kriz anlarında her zaman devletinin yanında yer alan bir parti olduğunu ifade etti.

   MHP'nin Türkiye'de demokrasinin gelişmesi için katkı sunan köklü bir parti olduğunu dile getiren Vali Zorluoğlu, "Siyasi partilerin fikirlerine ve onlarla istişareye önem veriyoruz. Bu manada çalışmalarımızda MHP il teşkilatının görüş ve önerilerine de kıymet verdik, vermeye devam edeceğiz. Van'da 2018 yılında daha güzel çalışmalara imza atacağız. Van için hayati önem taşıyan birçok önemli projeyi hayata geçiriyoruz. 2019 da memleketimiz ve milletimiz için inşallah çok iyi geçecek. Van'ın huzura ihtiyacı var" dedi.

   MHP İl Başkanı Güngöralp ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Van'ın gelişmesine yönelik her türlü çalışmaya destek olacaklarını belirtti.

   Ziyâret sounda MHP İl Başkanı Güngöralp, günün anısına Vali Murat Zorluoğlu'na Osmanlı Tuğrası'nın yer aldığı tablo hediye etti.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2018, 10:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29