Vali Zorluoğlu ve Genel Sekreter Yalçın'a atkı…

Grup Kara Kobralar başkanı Ercan Dülger, Vali Murat Zorluoğlu ve Genel Sekreter Mustafa Yalçın'a isimlerinin yazılı olduğu kırmızı siyah atkı hediye etti.

Vali Zorluoğlu ve Genel Sekreter Yalçın'a atkı…

    Bölge: Salih Deniz
    Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Süper Lig takımlarından Kayserispor'u konuk eden B.B.Vanspor, karşılaşmayı 1-0 kaybetti.
   Verdiği mücadele ve sergilediği futboluyla göz dolduran kırmızı siyahlı ekibi, taraftarlarda 90 dakika boyunca hiç durmadan destekledi.
 B.B.Vanspor karşılaşmayı kaybedip kupaya veda etmesine rağmen, galip gelmiş gibi taraftarlar tarafından alkışlarla sahadan uğurlandı. İyi ve kötü günde her zaman her yerde takımı yalnız bırakmayan grup kara kobralar, Kayserispor maçında da, takıma verdikleri mükemmel desteği herkesin takdirini kazandı.
   Grup Kara Kobralar başkanı Ercan Dülger, Kayserispor maçında, Vali Murat Zorluoğlu ve Genel sekreter Mustafa Yalçın'a isimlerinin yazılı olduğu kırmızı siyah renkli B.B Vanspor atkısı hediye ettiler.
   Ercan Dülger, takım için her zaman destek olduklarını belirterek, "Bu takım ilimiz için önemlidir. Hedefimiz bu sezon bir üst lige çıkmaktır. Bunun için bizlerde elimizden gelen her çalışmayı yapıyoruz. Sayın Valimiz Murat Zorluoğlu ve Genel Sekreterimiz Sayın Mustafa Yalçın'ın Vanspor'u desteklemeleri ve maça gelmeleri bizleri çok mutlu etmiştir. Kendilerine sonsuz teşekkürler ediyoruz. Bizde taraftarlar olarak kendilerine isimlerinin yazılı olduğu atkıları hediye ettik. Bizi kırmadılar kendilerine tekrar teşekkür ediyorum" dedi.
    Dülger, tüm Van halkını takıma maddi ve manevi desteğe davet etti.

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 11:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER