Van'a giriş-çıkışlar yasaklandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni koronavirüs tedbirlerini açıkladı. Aralarında Van'ın da bulunduğu toplam 31 ile giriş ve çıkışların yasaklandığını ifade eden Erdoğan, sokağa çıkma kısıtlamasını 20 yaş altına da getirildiğini belirtti. Ayrıca yarından iibaren pazar yerleri, market ve tüm toplu alanlarda maske takmanın zorunlu hale geldiğini söyleyen Başkan Erdoğan, 'Gereken ilave tedbirler yarından itibaren alınıp uygulanacaktır' şeklinde konuştu.

Van'a giriş-çıkışlar yasaklandı

    Dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle vaka sayıları ve can kayıpları her geçen gün artarken, Türkiye'de de tedbirler her geçen gün sıkılaşıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni koronavirüs tedbirlerini açıkladı.

    Yeni Koronavirüs tedbirleri kapsamında Van ve 30 ilde araç giriş çıkışları 15 gün süreyle kapatıldığını belirten Başkan Erdoğan, "Attığımız adımlara yenilerini ekliyoruz. Bu gece itibarıyla 30 büyükşehri ve Zonguldak ilimizi araç giriş çıkışına kapatıyoruz. Büyükşehirlere araç giriş çıkış yasağını 15 gün süreyle uygulayacağız" şeklinde konuştu.

İŞTE O İLLER

Adana -
Ankara -
Antalya -
Aydın -
Balıkesir -
Bursa -
Denizli -
Diyarbakır -
Erzurum -
Eskişehir -
Gaziantep -
Hatay -
İstanbul -
İzmir -
Kahramanmaraş -
Kayseri -
Kocaeli -
Konya -
Malatya -
Manisa -
Mardin -
Mersin -
Muğla -
Ordu -
Sakarya -
Samsun -
Şanlıurfa -
Tekirdağ -
Trabzon -
Van -

Zonguldak -

20 YAŞ ALTINA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni koronavirüs tedbirleri kapsamında daha önce 65 yaş üstü sokağa çıkma kısıtlamasının, yarından itibaren 20 yaş altı için de geçerli olacağını ifade etti.

 

MASKE TAKMAK ZORUNLU...

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni koronavirüs tedbirleri kapsamında, Türkiye genelinde pazar yerleri, market ve tüm toplu alanlarda maske takmanın zorunlu hale geldiğini söyledi. Türkiye Genelinde insan hareketliliğini azaltmak için gereken tedbiri almayı sürdüreceklerini ifade eden Başkan Erdoğan, "Gereken ilave tedbirler yarından itibaren alınıp uygulanabilecektir" dedi.

 

Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2020, 22:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29