Van Altay Futbol Okulu umut veriyor

Üç büyüklerin ardından Van'da futbol okulu açan Altayspor kulübü umut veriyor. Özverili bir çalışmanın ardından Van Altay Futbol Okulunda eğitim gören futbolcular, İzmir'de Altayspor ile antrenmanlara çıkıyor.

Van Altay Futbol Okulu umut veriyor

   Van'da yıllardır Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş Futbol Okulları, çocuklara ve gençlere futbol eğitimi vermeye başlamıştı.
Halen bu 3 büyük takımın futbol okulları eğitim vermeye devam ediyor. Van'daki genç yetenekleri ülke ve il futboluna kazandırmayı hedefleyen bu okullara yaklaşık 1 yıl önce Van Altay Futbol Okulu'da dahil oldu.
  İzmir'in köklü takımlarından olan Altay Spor Kulübü, Doğu Anadolu Bölgesinde ilk olarak Van'da futbol okulunu açmış oldu. Geçmişte Ülke futboluna sayısız futbolcu kazandıran Altay, bu kez Van'daki yetenekli çocukları ve gençleri keşf ederek il ve ülke futboluna kazandırmayı hedefliyor. Bu çerçevede çalışmalarını sürdüren Van Altay Futbol Okulu meyvelerini vermeye başlamış durumda. Seymen Sağdinç ve Baha Sağdinç İzmir'de Altayspor kampında çalışmaya başlaması Van Altay Futbol Okulunda sevinçle karşılandı.
  Açıldığı günden bu yana yoğun ilgi gören Altay Van futbol okulu, hafta da 3 gün öğrencilerine deneyimli hocalar eşliğinde eğitim veriyor. Koordinatörlüğünü Erhan Sağdinç'in yaptığı Altay Van futbol okulunda, Tanju Öntürk, Ferhat Yıldırımçakar ve İbrahim Tunçtur gibi deneyimli antrenörler de görev alıyor.
  Altay Spor Kulübü, yılda 4 kez genç yeteneklere İzmir'de kapılarını açarak kendi tesislerinde kamp imkânı da sunuyor. Yaklaşık 70 öğrenciyle çalışmalarına devam eden Van Altay Futbol Okulu haftada 3 gün futbol eğitimiz veriyor.

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2018, 17:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER