Van Askerlik Şubesi'nde korona virüs tedbirleri...

Türkiye'deki tüm illerde olduğu gibi Van'da da normalleşme sürecine geçilmesinin ardından askere gidecek olan adaylar, Van Askerlik Şubesi'nde maske ve sosyal mesafeye uygun bir şekilde işlemlerini yapabiliyor.

Van Askerlik Şubesi'nde korona virüs tedbirleri...

Askere gidecek olan Er / Erbaşşlar Van Askerlik Şubesine giderek gerekli işlemlerini güvenli bir şekilde yapabiliyor. Ayrıca hastanelere gidip ve koronavirüs test sonuçları negatif çıkan asker adayları sülüslerini alarak Mehmetçik olmak için mehtap sayıyor.

Acemi er / erbaş ve sözleşmeli erlerin askere alım süreçlerinde üst düzey koronavirüs tedbirleri uygulayan Türk Silahlı Kuvvetleri, tüm şubelerde de tavizsiz sağlık uygulamalarını gerçekleştiriyor.

Van Askerlik Şubesi'nde alınan koronavirüs önlemleri hakkında değerlendirme yapan asker adayları, "Öncelikle sosyal mesafe ve maskeye dikkat edilerek işlemlerimiz yapılıyor. Bizlerin sağlığı için tüm tedbirler alınmış. Bunun için devletimize teşekkür ediyoruz. Burada gerekli işlemlerimizi yaptıktan sonra hastanede koronavirüs testinden geçeceğiz. Orada testlerimiz negatif çıktıktan sonra birliklerimize katılacağız. Allah devletimize zeval vermesin. Dört gözle asker olmayı bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Van Bölge Gazetesi: Ziya Türk

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2020, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29