Van Beşiktaş Futbol Okulu'nda durmak yok

Açıldığı günden bu yana eğitimlerine devam eden Van Beşiktaş Futbol Okulu, kışında durmak yok eğitime devam diyor. Van Beşiktaş Futbol Okulu, futbol tutkunu gençlere ve çocuklara eğitim vermeye devam ediyor.

Van Beşiktaş Futbol Okulu'nda durmak yok

          Bölge: Salih Deniz
   İl ve il genelindeki gizli yetenekleri bularak eğitime alan Van Beşiktaş Futbol Okulu eğitmenleri, bu cevherleri ülke ve il futboluna kazandırmayı hedefliyor.
   Belediye Vanspor alt yapısında yetişen ve Belediyespor'un profesyonel lige çıkmasında emeği olan, birçok profesyonel takımda forma giyen eski futbolcu Sinan Tosun, koordinatörlüğündeki Van Beşiktaş Futbol okulunda bugüne kadar yüzlerce genç futbol eğitimi gördü. Başarılı olanlar İstanbul'a götürülerek değerlendirmeye alındı.
   Sinan Tosun, Hedeflerinin gençlerin futbolda fizik ve teknik olarak gelişmesine katkı sağlamak ve ileri ki yıllarda bu gençleri Van ülke ve il kazandırmak olduğunu belirtti.
  Tosun, Van’da küçük yaşta çocuklarımızın sağlıklı, başarılı sporcu olabilmeleri ve sosyal aktivitelerini artırmak amacıyla Beşiktaş Futbol Okulu'nun Beşiktaş taraftarının en çok olduğu illerden bir olan Van'da hizmet vermesinin ayrı bir anlamı olduğunu söyledi.
Tosun, “Çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Yaz dönemi sona erdi. Şimdi kış dönemi çalışmalarımız devam ediyor. Kapımız tüm gençlerimize ve çocuklarımıza açıktır. Gelişim halı sahada eğitim veren okulumuz, sadece futbol eğitimiz değil, Çocukların oturması, kalkması, beslenmesi,  ikili ilişkiler, ahlaki konular, sosyal ilişkiler sosyal değerleri de öğrenme eğitimi de veriliyor diyen Tosun, kış dönemi eğitimlerimizi Cumartesi ve Pazar günleri sürdürüyoruz. 06-16 yaş grubu tüm genç ve çocuklarımızı eğitimlerimize bekliyoruz” dedi.
   Van Beşiktaş Futbol Okulunda verilen eğitimler sonunda başarılı bulunan genç yetenekler İstanbul'da Beşiktaş tarafından değerlendirmeye alınıyor. Burada da başarılı olanlar eğitimlerine İstanbul'da devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2017, 08:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER