Van Birlikspor galibiyete kilitlendi

Hedefini Bölgesel Amatör Lig olarak belirleyen, Birlik Gençlikspor kulübü, 7 Nisan Cumartesi günü, Erciş Gençlik Belediyespor'la karşılaşacak. Saat 14.00'te başlayacak karşılaşmaya taraftarların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Van Birlikspor galibiyete kilitlendi

      Van 1. Amatör küme ve ardından Play Off maçlarını da lider tamamlayan Van Birlik Gençlikspor, Bölgesel Amatör Ligine çıkmak için hazırlıklarını sürdürmeye devam ediyor.


       Teknik sorumlu Savaş Çiçekay nezaretinde hazırlıklarını sürdüren Birlik Gençlikspor, son adım olan Erciş Gençlik Belediyespor maçını da kazanarak Bölgesel Amatör Ligine çıkmayı hedefliyor.
7 Nisan Cumartesi saat 14.00'te Van Atatürk Şehir Stadında oynanacak olan karşılaşmaya, taraftarların yoğun ilgi göstermesi ve Birlik Gençlikspor'a destek vermesi bekleniyor.


      Bu çerçevede açıklamalarda bulunan Birlik Gençlikspor kulübü başkanı Birol Duman, "Bölgesel Amatör Ligine çıkmak için 7 Nisan'da oynayacağımız Erciş Gençlik Belediyespor maçını da kazanmamız lazım. Çalışmalarımızı bu çerçevede sürdürüyoruz. Gerek teknik ve gerekse futbolcu arkadaşlarımız bunun bilincinde hareket ediyor ve çalışıyor. Takımımızda moraller yerinde. Ben teknik kadromuza ve futbolcu arkadaşlarıma inanıyor ve güveniyorum. İnşallah taraftarlarımızın da desteğiyle bu maçı kazanarak hedefimize ulaşırız diyen Duman, dostluk çerçevesinde güzel bir karşılaşma olacak. 2 Takımda ilimizi temsil etmek için mücadele edecek. Biz kazanmak isteriz ama kazanan hangi takım olursa olsun ilimizi Bölgesel Amatör Liginde temsil edecek. 2 takımımıza da başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2018, 08:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER